Maviş duyurdu '' Boyabat'ın yeni projesi ihale ediliyor ''

Maviş duyurdu '' Boyabat'ın yeni projesi ihale ediliyor ''

Maviş duyurdu '' Boyabat'ın yeni projesi ihale ediliyor ''

AK Parti Sinop Milletvekili ve Genel Başkan Vekili Yardımcısı Dr. Nazım Maviş, yapımı ihalesi Resmi Gazete’de ilan edilen Boyabat Marangozlar ve İnşaatçılar Küçük Sanayi Sitesi ile ilgili kamuoyunu bilgilendirdi.

Maviş, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığının kredi desteği ile yapılacak olan, keşif bedeli 25.400.000 TL ilan edilen Boyabat Marangozlar ve İnşaatçılar Küçük Sanayi Sitesine ait 50 adet işyeri yapım işinin 25 Mayıs 2021 tarihinde ihale edileceğini duyurdu.

Maviş konuya ilişkin , 2017 yılında site yapımı için arsanın satın alınması ve diğer hazırlıklarla birlikte proje çalışmaları da başlamıştı.Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, Hazine ve Maliye Bakanlığı, Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı nezdindeki girişimlerimiz ile küçük sanayi sitesi 2020 yılında yatırım programına alınd. İhale edilebilmesi için bütçeden kaynak ayrıldı ve 06 Mayıs 2021 tarihinde de yapım ihalesini duyurusu Resmi Gazete’de yayımlandı.

 Maviş, Boyabat’a kazandırılacak olan bu büyük yatırımın süreç takibindeki gayretlerinden dolayı Kooperatif üyeleri adına başkan Murat Yükselecek’e, projenin hayata geçmesinin her aşamasında desteklerini sürdüren Belediye Başkanı Şefik Çakıcı’ya, yatırım programına alınması ve ihale edilmesi süreçlerinde desteklerinden dolayı Cumhurbaşkanımız Sn Recep Tayyip Erdoğan’a, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Sn. Mustafa Varank’a teşekkür ederim.Boyabat için hayırlı olması diliyorum'' ifadelerini kullandı.

-Boyabat Sesi

Güncelleme Tarihi: 11 Mayıs 2021, 14:36
YORUM EKLE
YORUMLAR
Abdullah Turgut
Abdullah Turgut - 3 yıl Önce

Bu yapilacak yer nereye yapiliyor bilgi alabiliemiyuz

SIRADAKİ HABER

banner115