Maviş, Buzluk yaylasında basınla buluştu

Maviş, Buzluk yaylasında basınla buluştu

Maviş, Buzluk yaylasında basınla buluştu

AK Parti Sinop Milletvekili Dr. Nazım Maviş, Sinop'ta görev yapan basın mensuplarıyla doğa harikası Durağan Buzluk Yaylasında bir araya geldi. 

Durağan Belediye Başkanı Ahmet Kılıçarslan'ın ev sahipliğinde gerçekleştirilen programa: AK Parti Sinop İl Başkanı Uğur Giresunİl Genel Meclis Başkanı Yakup Üçüncüoğlu, Boyabat Belediye Başkanı Şefik Çakıcı, Gerze Belediye Başkanı Cevat Şensoy, Dikmen Belediye Başkanı Adnan Acar, Erfelek Belediye Başkanı Mehmet Uzun, Saraydüzü Belediye Başkanı Hasan Peker, AK Parti Durağan İlçe Başkanı Ahmet Usta, CHP Durağan İlçe Başkanı Gazeteci Mustafa Eker, il genel ve belediye meclis üyeleri ve il genelinde ulusal ve yerel bazda görev yapan basın mensupları iştirak etti. 

Sohbet ortamında gerçekleyen buluşmada AK Parti Sinop Milletvekili Dr. Nazım Maviş, gazetecilerin sorularını da yanıtladı. Sinop Meydan Projesi başta olmak üzere Sinop'taki sağlık ve milli eğitim çalışmaları masaya yatırıldı. Maviş basın mensuplarının tüm sorularını tek tek yanıtladı. 
Oldukça samimi bir ortamda gerçekleştirilen Buzluk buluşması akşam saatlerine kadar sürdü. Program birçok ünlü sanatçı tarafından seslendirilen yüzlerce şarkısı olan Sinoplu söz yazarı Levent Bektaş'ın yoğun istek üzerine okuduğu şiirle sona erdi.

Güncelleme Tarihi: 02 Eylül 2020, 11:28
YORUM EKLE
YORUMLAR
sanayiden
sanayiden - 4 yıl Önce

millet vekili böyle yaparsa vatandaş ne yapsın fiziki mesafe yok baya bir virüslenmişlerdir ondan sonra korona çoğalır tabi

SIRADAKİ HABER

banner115