Kaymakam Türker, Boyabat'ta öğrenci servis sürücüleriyle buluştu

Kaymakam Türker,  Covid-19 denetimleri kapsamında öğrenci servis sürücüleriyle buluştu

Boyabat Kaymakamlığına vekalet eden Saraydüzü İlçe Kaymakamı Hasan Hüsnü Türker, Covid-19 tedbirleri kapsamında dezenfekte edilen öğrenci servis minibüslerinin bulunduğu alanda denetimlerde bulundu. 

Boyabat Kaymakamlığına vekalet eden Saraydüzü İlçe Kaymakamı Hasan Hüsnü Türker, Boyabat İlçesi Panayır mevkinde Covid-19 tedbirleri kapsamında dezenfekte edilen öğrenci servis minibüslerinin bulunduğu alana gelerek denetlemelerde bulundu. Sürücülerle sohbet eden Türker, sürücüleri Covid-19 salgının önlenmesi için dikkatli ve kurallara uymaları konusunda uyardı. 

Kaymakam Türker, öğrenci servis minibüslerinin dezenfekte çalışmalarını izleyip görevlilerden ve sürücülerden çalışmalarıyla ilgili bilgi alıp, eksik ve hatalar varsa bunları biz gidereceğiz, ancak sizlerin bize vereceği destek, sorunların giderilmesinde çok kolaylık sağlayacaktır, dedi. 

Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de yaygınlaşan Covid-19 salgının bir an öce bitirilmesi için devletin ve vatandaşlarının işbirliği ve birlikte mücadelesiyle salgının önlenebileceğini belirten Türker, "Benim sizlerden ve burada olmayan vatandaşlarımızdan isteğim, komşuluk ilişkilerine dikkat edelim. Mümkünse, salgın bitene kadar akşam oturmalarına, hasta ziyaretlerine gitmeyelim. Zorunlu olarak gidilmesi gerekiyorsa da fiziki mesafeye ve maske takmaya dikkat edelim. 

Vakaların çıkış nedenlerinin kalabalık ortamların oluştuğu yerlerde çıktığını hatırlatan Türker, "Pazar yerlerinde çok dikkatli olalım, alışveriş için yoğunluk oluşturup, sağlığımızı tehlikeye atmayalım. Bu konuda aile bireylerini, komşularımızı bilgilendirip uyaralım. Buna dikkat edersek bu günkü vaka sayılarının çok aşağılarına geleceğiz. Bu hassasiyeti sizlerden bekliyorum. Bana bir şey olmaz demeyin. Şu anda farkında değiliz, belki içimizde hasta olanlar olabilir. Kimseden kimseye hastalık bulaşmasın. Hassasiyetiniz ve çalışmalarınız için hepinize teşekkür ederek, bereketli kazançlar ve hayırlı günler diliyorum." ifadelerinde bulundu. 

Daha sonra Boyabat İlçe Jandarma Komutanlığı trafik ekipleri tarafından öğrenci servis minibüs sürücülerine görev ve çalışmalarıyla ilgili bilgilendirme gerçekleştirildi. 

Denetimlerde Kaymakam Türker'le birlikte İlçe Emniyet Müdürü Ali Asker Bayar, İlçe Jandarma Komutan Vekili J. Astby. Kd. Bçşv. Selim Demirci, Boyabat Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı İrfan Erbaş hazır bulundular.

Mahmut Coşkun



 

Güncelleme Tarihi: 21 Ekim 2020, 15:59
YORUM EKLE
YORUMLAR
Ahmet veeli
Ahmet veeli - 3 yıl Önce

Maske sadece ağzı örtmek için mi acaba hep göstermelik işler önce maske nasıl takılmalı onu ogretmeli resimdeki bazı kişilere

Kaan akay
Kaan akay - 3 yıl Önce

Takım elbiseli beyefendi sanırım şöförler odası başkanı.O beyefendi öncelikle kendisi maske takmayı öğrenmeli

SIRADAKİ HABER

banner115