Kaymakam Çetin'den bazı kurumlar ve şehit yakınlarına bayram ziyareti

Kaymakam Çetin'den bazı kurumlar ve şehit yakınlarına bayram ziyareti

Kaymakam Çetin'den bazı kurumlar ve şehit yakınlarına bayram ziyareti

Boyabat Kaymakamı Mehmet Nuri Çetin ve beraberindeki heyet 7/24 görev yapan bazı kurum personeli ve şehit ailelerini ziyaret ederek Kurban Bayramlarını kutladı.

Kaymakam Çetin, ilk ziyaretinde 75. Yıl Boyabat  Devlet Hastanesinde yatan hastalara, geçmiş olsun dileklerinde bulunup, bayramlarını kutladı. Çetin, hastane ziyaretinin ardından İlçe Emniyet Müdürlüğü, İlçe Jandarma Komutanlığı, 112 Acil İstasyonu, Boyabat İtfaiyesi, Bölge Trafik Denetleme İstasyon Amirliği'ni de ziyaret edip personelin bayramlarını kutladı. Karayolunda durdurulan araçlardaki sürücü ve yolcuların da bayramlarını kutlayan Çetin, hayırlı yolculuklar diledi.

Çetin, Şehit Emin Erdoğan'ın baba ocağı Murat Erdoğan ve Şehit Mustafa Karademir'in baba ocağı Mehmet Karademir'in evlerini de ziyaret ederek bayramlarını kutlayıp, şehitlere rahmet diledi.

Çetin, şehit ailelerini ziyaretinde " Bizler bu vatan topraklarında özgürce, huzur içinde yaşayabiliyorsak, şehitlerimizin sayesindedir. Onların, vatanları için ölümü hiçe sayarak düşmana geçit vermedikleri içindir. Sizler şehit yakınları olarak devletimize emanetsiniz. Devletimiz her zaman yanınızdadır. Tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyoruz. Yakınlarına sağlıklı, uzun ömürler diliyoruz" dedi

Kaymakam Mehmet Nuri Çetin'in ziyaretlerine İlçe Emniyet Müdürü Ali Asker Bayar, Boyabat İlçe Jandarma Komutan Vekili Teğmen Hüseyin Can Uzan, Boyabat Müftü Vekili Rıza Kızılaslan, Boyabat Sosyal Hizmetler Müdürü Hüseyin Matuk ve Boyabat 75.yıl Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Seda Sezen Göktaş eşlik ettiler.

Mahmut Coşkun

Güncelleme Tarihi: 22 Temmuz 2021, 20:28
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner115