Kaymakam Aksoy'dan Şehit ve Gazi Yakınlarına İftar Yemeği

Kaymakam Aksoy'dan Şehit ve Gazi Yakınlarına İftar Yemeği

Kaymakam Aksoy'dan Şehit ve Gazi Yakınlarına İftar Yemeği

Boyabat Kaymakam Fatih Aksoy, Şehit ve Gazi aileleri onuruna iftar yemeği verdi.

Boyabat Kaymakamı Fatih Aksoy ve Belediye Başkanı Şefik Çakıcı, davete katılan şehit ve gazilerin bulunduğu masaları tek tek ziyaret ederek, hoş geldiniz deyip, kısa sohbetlerde bulundular

Boyabat Kalebağı Mesire alanında Şehit ve Gazi Yakınlarına verilen iftar yemeği öncesi konuşan Kaymakam Aksoy, bu gün ülkemizde, evimizde, köyümüzde, sokaklarımızda rahatça yaşıyorsak bu vatan için canını veren şehitlerimiz sayesindedir, dedi.

Aksoy, iftar yemeğine katılan şehit ve gazi yakınlarına katılımları için teşekkür edip "Sizler bize şehitlerimizin emanetlerisiniz, bu yüzden de devlet olarak her zaman yanınızda olmak, sahip çıkmak bizlerin görevidir. Bu vatan için toprağa düşmüş tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor mekanları cennet olsun diyorum. Ramazanınız mübarek olsun, Allah'a emanet olun." dedi.

Program İlçe Müftüsü İsa Sağlam tarafından okunan iftar yemeği duası ile sona erdi.

İftar yemeğine Belediye Başkanı Şefik Çakıcı, Saraydüzü Kaymakamı Abdulkadir Umut Kasman, Dikmen Kaymakamı Suat Hatam, Cumhuriyet Başsavcısı Akın Çetin, Adli Yargı Adalet Komisyonu Başkanı İsmail Sezgin, İl Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Melih Keleş, İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Gülcü, İlçe Jandarma Komutanı Astby. Bçşv. Özay Topçu, İlçe Müftüsü İsa Sağlam, Ak Parti İlçe Başkanı Ferhat Yıldız, Mhp İlçe Başkan Yardımcısı Tamer Özaslan , İlçe Özel İdare Müdürü Kenan Esen, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Cihan Tosunoğlu, Sosyal Hizmetler Merkezi Müdürü Hüseyin Matuk,  İlçe Tarım ve Orman Müdürü Murat Usta, Gençlik Hizmetleri ve Spor  İlçe Müdürü Faruk Erdem, İlçe Milli Eğitim Müdürü Osman Özkan, İl Genel Meclisi Üyeleri Mustafa Demircan, İsa Bağcı, Rıdvan Mete, stk temsilcileri, şehit ve gazi yakınları ile diğer davetliler katıldılar.

Mahmut Coşkun


 

Güncelleme Tarihi: 29 Mayıs 2019, 18:07
YORUM EKLE
YORUMLAR
Kadir Balcı 0542 321 57 95 Ümraniye
Kadir Balcı 0542 321 57 95 Ümraniye - 5 yıl Önce

Allah kabul etsin inşAllah Hayırlı ramazanlar diliyorum

SIRADAKİ HABER

banner115

banner124

banner138