"Durağan Olayları" Davası Yine Ertelendi

Durağan ilçesinde 2016 yılında iki grup arasında yaşanan gerginlik sonrası çıkan bir kişinin ölümü, 15 kişinin yaralanmasıyla sonuçlanan olaylara ilişkin 2'si tutuklu 42 sanığın yargılanmasına devam edildi

"Durağan Olayları" Davası Yine Ertelendi

"Durağan Olayları" Davası Yine Ertelendi

Durağan ilçesinde 2016 yılında iki grup arasında yaşanan gerginlik sonrası çıkan bir kişinin ölümü, 15 kişinin yaralanmasıyla sonuçlanan olaylara ilişkin 2'si tutuklu 42 sanığın yargılanmasına devam edildi. 

Sinop'un Durağan ilçesinde iki grup arasında yaşanan gerginlik sonrası çıkan ve bir kişinin ölümü, 15 kişinin yaralanmasıyla sonuçlanan olaylara ilişkin 2'si tutuklu 42 sanığın yargılanmasına 05.10.2018 Cuma günü devam edildi. Duruşma öncesi ve devamında adliye binası çevresinde geniş güvenlik önlemlerinin alındığı görüldü.

Boyabat Ağır Ceza Mahkemesindeki duruşmaya Kastamonu Cezaevinde olan tutuklu sanıklar Muhammed ve Yunus Koyun mahkeme salonuna gelmezken savunmaları telekonferans yoluyla alındı. Duruşmada tarafların avukatları da hazır bulundular.

Mahkeme heyeti, yapılan savunmalar sonrası dava dosyasının adli tıpa gönderilmesine karar verdi. Duruşma, adli tıptan gelecek cevabın da değerlendirilerek devam etmesi için 17 Ocak 2019 tarihine ertelendi.

Ne olmuştu ?

Durağan ilçesinde eylül 2016'da iki grup arasında yaşanan gerginlik sonrası çıkan olaylarda 16 yaşındaki Soner Kara yaşamını yitirmiş, 15 kişi de yaralanmıştı.

Olayların büyümesiyle kaymakamlık ilçede bir günlük sokağa çıkma yasağı ilan etmişti.

Haber : Mahmut Coşkun

Güncelleme Tarihi: 06 Ekim 2018, 10:25
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner115