DSİ Bölge Müdürü Koçak, yatırımları inceledi 

DSİ Bölge Müdürü Koçak, yatırımları inceledi 

DSİ Bölge Müdürü Koçak, yatırımları inceledi 

DSİ 7. Bölge Müdürü Nazmi Koçak, Sinop Saraydüzü Barajı Sulaması İnşaatı ile Sinop Durağan-Boyabat İlçeleri Arasındaki Zirai Arazileri Gökırmak ve Yan Dereleri Islahı 1. Kısım İnşaatlarında incelemelerde bulundu.

DSİ yatırımlarını incelemek üzere Sinop’a gelen DSİ 7. Bölge Müdürü Nazmi Koçak, beraberindeki DSİ 74. Şube Müdürü Murat Lütfü Güldoğan ve teknik heyet ile birlikte Sinop Saraydüzü Barajı Sulaması İnşaatı'nı ziyaret etti. 

Burada yetkililerden gelinen son durum hakkında bilgi alan DSİ 7. Bölge Müdürü Nazmi Koçak, baraj sulaması inşaatı yapım işinin fiziki gerçekleşme oranının yüzde 86 seviyesine ulaştığını belirterek, Sinop Saraydüzü ilçesi ile köylerinde ve Boyabat ilçesi köylerinde cazibe ile 22 bin 130 dekar zirai arazinin sulanmasını amaçlayan Sinop Saraydüzü Barajı Sulaması inşaatının tüm hızıyla devam ettiğini ifade etti.  Daha sonra, beraberindekilerle birlikte Sinop Durağan-Boyabat İlçeleri Arasındaki Zirai Arazileri Gökırmak ve Yan Dereleri Islahı (Kolaz, Çarşak, Karasu ve Arım) 1. Kısım İnşaatı” çalışmalarını incelemek üzere bölgeye giden DSİ 7. Bölge Müdürü Nazmi Koçak, burada da yetkililerden çalışmalarda gelinen son durum hakkında bilgi aldı. 


-Haber Merkezi
 

Güncelleme Tarihi: 05 Eylül 2018, 11:20
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner115