CHP Sinop İl Başkanı Yüksel'den Boyabat'ta'Kayırmacılık' iddiası

CHP Sinop İl Başkanı Yüksel'den Boyabat'ta'Kayırmacılık' iddiası

CHP Sinop İl Başkanı Yüksel'den 'Kayırmacılık' iddiası

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Sinop İl Başkanı Avukat İnan Savaş Yüksel: "Sağlık çalışanları arasında kayırmacılık yapılması toplum vicdanında telafisi imkansız yaralar açar" dedi.

CHP Sinop İl Başkanı Avukat İnan Savaş Yüksel yaptığı açıklamada, Boyabat ilçesinde sağlık çalışanları arasında kayırmacılık yapıldığını ileri sürdü. İl Başkanı Yüksel yaptığı yazılı açıklamada şunları söyledi: 

"Bilindiği üzere yaşadığımız bu süreçte sağlık çalışanlarının görevden ayrılması ve rapor alımları hususlarında bir takım kısıtlamalar getirildi. Hal böyleyken Boyabat ilçemizden gelen bir şikayet, bu durumda bile adam kayırmacılılık hala devam ediyor mu dedirtti. 

Buradan İl Sağlık Müdürümüze ve yetkililere bildiriyorum; Boyabat ilçemizde sağlık personeli olan bir sendika başkanının yine sağlık personeli olan eşinin, geçerli bir özrü ve mazereti olmaksızın, sağlık dosyasında varolmayan bir hastalık bahanesiyle, korona virüsü ile ilgili olan nöbet grubunda görev almamak için rapor aldığı ve raporunun kabul gördüğü bilgisi gelmiştir. 

Hepimizin fedakarlık göstermesi gereken bir dönemde, zaten en çok yıpranan grup olan sağlık çalışanları arasında böyle bir kayırmacılık yapılması şayet gerçekse toplum vicdanında telafisi imkansız yaralar açacaktır. Konunun sonuna kadar takipçisi olduğumuzu, yetkililerden konunun araştırılmasını ve kamuoyu vicdanının rahatlatılmasını beklediğimizi saygılarımızla bildiririz"

-Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 02 Nisan 2020, 16:17
YORUM EKLE
YORUMLAR
Kemal Sunal Filmi
Kemal Sunal Filmi - 4 yıl Önce

Kemal Sunal'ın Kibar Feyzo filminde ücretini almak için sıraya giren işçilerden sıra Feyzo'ya gelince diğerlerine göre kendisine neden eksik ücret veridiğini sorduğunda onların sendikalı olduğunu söyleyen usta başına Feyzo saf ve temiz kendisininde Harranlı olduğunu söylüyordu. Bu olayda o film aklıma geldi :)
Şu günlerde cani gönülden canları pahasına çalışan başta sağlık personelleri olmak üzere tüm çalışanlara müteşekkiriz. Allah onların yar ve yardımcısı olsun.Rahatsızlığı olup da idari izinli olanlara da Allah acil şifalar versin.Ama rahatsızlığı olmadığı halde 5 sene evvel ki rahatsızlığı ile siyasi gücü arkasına alarak işten kaçanlara da Allah iyi demeyecektir.Kimsenin ahı kimse de kalmaz.

Kazma ziya
Kazma ziya - 4 yıl Önce

Haber ne, senin verdiğin cevap ne. İl bsk. Boyabat belediye si ile ilgili haksız suclamami yapmıştı sen Sinop Bld. İle cevap vermişsin ? Sen soru ile ilgili yorum yap trol bozması..

ziya
ziya - 4 yıl Önce

sanki sinop belediyesi sutten cikmis ak kasik. asil sinop belediyesi mutahhitleri nasil magdur ettigini, rusvet alarak haksizlik yaptigini hesap versin.

SIRADAKİ HABER

banner115