CHP BOYABAT İLÇE BAŞKANLIĞINDA BAYRAMLAŞMA

CHP BOYABAT İLÇE BAŞKANLIĞINDA BAYRAMLAŞMA

CHP BOYABAT İLÇE BAŞKANLIĞINDA BAYRAMLAŞMA

Cumhuriyet Halk  Partisi (CHP) Boyabat İlçe Başkanlığı tarafından Ramazan Bayramı dolayısıyla bayramlaşma programı gerçekleştirildi.

Cumhuriyet Halk  Partisi (CHP) Boyabat İlçe Başkanlığı tarafından Ramazan Bayramı dolayısıyla bayramlaşma programı gerçekleştirildi. Boyabat CHP İlçe Başkanlığında düzenlenen bayramlaşma programına; CHP Sinop Milletvekili Barış Karadeniz, Sinop Belediye Başkanı Barış Ayhan , Boyabat CHP İlçe Başkanı Murat Sezer, CHP İlçe Kadın Kolları Başkanı Şenay Sezer ve partililer katıldılar.

Bayramlaşma sonrasında gündemi değerlendiren CHP Sinop Milletvekili Barış Karadeniz, birlik, beraberlik, dayanışma ve hoşgörü bayramı olan Ramazan Bayramınızı tekrardan kutluyorum diyerek başladığı konuşmasında 23 Haziran İstanbul seçimleri ile igili değerlendirmede bulundu. Karadeniz, "Vatandaşların İmamoğluna büyük sevgi ve güvenleri var. İstanbul seçimi CHP'yi aşmış, ülkenin rahatlaması için İmamoğlunun kazanması gerektiğini düşünen vatandaşlarımızın isteği haline gelmiştir. Mazbatası elinden alınan, hakkı gasp edilen İmamoğlu, çok daha yüksek oyla seçimi alacaktır. Bunu bizden çok sokaktaki vatandaş istiyor. İmamoğlu'nun 15 günlük başkanlık süresince İstanbulda 15 yıldır yapılan yolsuzluklar ortaya çıkıverdi. Cemaatlere, vakıflara akıtılan paralar, makam araçları saltanatı, ihalelerdeki yolsuzluklar, vatandaşın ödediği su, doğalgaz ve vergilerinin nerelere harcandığını ortaya çıkardı. Bu yolsuzluklar önlendiğinde vatandaşa ne kadar hizmet verilebileceği de ortaya çıkmıştır. Allah yardımcımız olsun, biz sadece halkın iradesine saygı duyulsun istiyoruz." ifadelerinde bulundu.

iran

Güncelleme Tarihi: 06 Haziran 2019, 16:52
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner115