Boyabat'ta otomobilin çarptığı genç, helikopterle Samsun'a sevk edildi. 

Boyabat'ta otomobilin çarptığı genç, helikopterle Samsun'a sevk edildi. 

Boyabat ilçesinde otomobilin çarptığı genç Boyabat ilçesindeki ilk tedavisi sonrasında ambulans helikopterle Samsun'a sevk edildi. 

Boyabat ilçesi Karacaören Köyü önündeki ana yoldan karşıya geçmekte olan 14 yaşındaki Sinan Sarıçoban'a  Boyabat yönüne hareket halinde olan Mustafa Ç.'nin kullandığı 55 DD 443 plakalı otomobil çarptı. 

Vatandaşların haber verilmesiyle kaza mahalline gelen 112 Acil Ambulans, yaralı Sarıçoban'ı Boyabat 75. Yıl Devlet Hastanesine kaldırdı. Çok kan kaybettiği belirtilen yaralıya yeterli miktarda kan verilmesi ve ilk tedavisinin yapılması sonrasında Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk kararı verildi. Boyabat Belediye Başkanı Şefik Çakıcı da hastaneye gelerek yaralı gencin durumu hakkında bilgi alıp yakınlarına geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Yaralı genç Samsun'dan gelip Daylı Stadyumu'na inen Sağlık Bakanlığı'na bağlı ambulans helikopterle Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne uçtu. 

Hastane içinde ve dışında İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlilerinin yoğun güvenlik önlemleri aldıkları görülürken, kaza yapan araç sürücüsü Mustafa Ç. polis tarafından gözaltına alınıp kaza ile ilgili soruşturma devam ediyor.

Mahmut Coşkun

Güncelleme Tarihi: 01 Temmuz 2019, 23:37
YORUM EKLE
YORUMLAR
Fadime erdoğan
Fadime erdoğan - 5 yıl Önce

Allah rahmet eylesin mekânı cennet olsun ailesine sabır versin

MEMUR
MEMUR - 5 yıl Önce

mekanı cennet olsun ailesine Allah sabır versin

Süleyman ergül
Süleyman ergül - 5 yıl Önce

Acılı ailesine rabbim sabır versin Allah rahmet eylesin sayın başkana desteklerinden dolayı teşekkürler

SIRADAKİ HABER

banner115