Boyabat'ta 65 yaş üstü vatandaşlar izinlerini böyle değerlendirdi

Boyabat'ta 65 Yaş üzeri vatandaşlar 4 saatlik izinlerini park ve bahçelerde değerlendirdiler

Tüm Türkiye'de olduğu gibi Boyabat ilçesinde de Covi19 salgını dolayısıyla 1,5 aydır evlerinde kalan 65 yaş üzeri vatandaşlar 10 Mayısta kendilerine tanınan 4 saatlik süreyi park ve bahçelerde geçirirken bazı vatandaşlar da alış veriş yaparak değerlendirdiler.

Boyabat Sesi muhabiri park, bahçe ve sokaklarda vatandaşlarla konuştu sobet etti. Vatandaşlarr 1,5 ay gibi sürede evlerinde neler yaptıklarını, sıkıldıkları zaman neyle meşgul olduklarını, yasakların devam edip etmemesi gibi ve diğer sorularımıza cevap verdiler.

4 saatlik süreyi değerlendiren vatandaşların çok neşeli ve sağlıklı oldukları görülürken bazıları sosyal mesafeye dikkat ederken, dikkat etmeyenlerin de hayli çok olduğu görüldü.

 Tam 46 dakika süreli video görüntülerimizde vatandaşlarımızla sohbetimizi ve sorularımıza verdikleri cevapları ilerleyen saatlerde ilgiyle izleyeceğinizi umuyoruz.

Bu vesileyle de Boyabat Sesi ailesi olarak ahiret hayatındaki tüm annelerimize Allah'tan rahmet diliyor, hayatta olan tüm annelerimizin anneler gününü kutluyor, sağlık ve huzurlu bir yaşam diliyoruz. 65 yaş üzeri vatandaşlarımıza da biraz daha sabır ve sağlıkları için "Evde Hayat Var" diyoruz.

Mahmut Coşkun

Güncelleme Tarihi: 13 Mayıs 2020, 15:40
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner115