Boyabatlılar yasağa uydu, sokaklar bomboş

Boyabatlılar yasağa uydu, sokaklar bomboş

Tüm Türkiye'de olduğu gibi Koronavirüsle (Kovid-19) mücadele kapsamında 81 ilde 23-24-25 ve 26 Mayıs’ta uygulanan sokağa çıkma kısıtlaması Boyabat'ta da başladı.

İçişleri Bakanlığının genelgesiyle, 26 Mayıs salı günü saat 00.00’a kadar istisnalar hariç, 81 il sınırları içinde bulunan tüm vatandaşların sokağa çıkmaları kısıtlandı. Bu kapsamda Boyabat ilçesinde istisnalar hariç vatandaşların kısıtlamaya uyduğu ve sokakların bomboş olduğu görüldü.

İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri ana cadde ve sokaklarda denetimlerini sürdürürken saat 24.00'dan itibaren çok az sayıda da olsa sokakta görülen vatandaşlara 392 lira para cezası uyguladı. Ceza alan vatandaşların 2. bir sokağa çıkma ihlali görüldüğünde ise cezanın 3100 lira olacağı bilgisi edinildi.

Emniyet görevlileri şehir içinde hareket halinde bulunan araçları da durdurarak kimlik kontrolu yaparak denetimlerini sürdürüyorlar.

İlçe Emniyet Müdürü Ali Asker Bayar da ilçe merkezinde denetimlerde bulunurken, ekiplerin gerçekleştirdikleri çalışmaları da izlediği görüldü.

Mahmut Coşkun

Güncelleme Tarihi: 23 Mayıs 2020, 14:20
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner115