Boyabatlı aile kayıp çocukları için Müge Anlı'ya çıktı !

Boyabatlı aile kayıp çocukları için Müge Anlı'ya çıktı !

Boyabat'ın tanınan simalarından Satılmış Çuval'ın oğlu Selçuk Çuval(33) kaybolmuş ancak 36 gündür kendisinden haber alınamamıştı.Bunun üzerine  baba Satılmış Çuval kayıp oğlunu, Atv ekranlarında yayınlanan Müge Anlı'nın sunduğu Tatlı Sert programında aramaya başladı.

36 gündür oğulları Selçuk Çuval'dan haber alamayan Boyabatlı aile marangozlukla uğraşan çocuklarının buluması için Müge Anlı'dan yardım istedi.Çocuklarından haber alamayan acılı baba stüdyoda gözyaşlarını tutamadı.

Anne Kezban Çuval '' Oğlum  Tekirdap Çorlu'da marangozluk yapıyordu,abisi ile yaşıyorlardı.Kaybolduğu gün kahvaltı yapmadan evden ayrılmış.Sabah saatlerinde evden ayrıldıktan sonra bir daha kendisinden haber alamadık.Başına birşey gelmesinden çok endişeliyiz'' ifadelerini kullandı.

Oğlunun borçlarını ödemek için bir fabrikada gece bekçisi olarak çalıştıklarını söyleyen Baba Satılmış Çuval ''Oğlumuz yeter ki ortaya çıksın biz borcu varsa da öderiz.Başına birşey gelmesinden endişe duyuyoruz.Bize telefon ile sağ olduğunu söylese dahi yeter'' dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner115