Boyabat Yenimahalle'de Köpek Saldırısı !

Boyabat Yenimahalle'de Köpek Saldırısı !

Boyabat'ta 20 Köpek Çocuklara Saldırdı

05.11.2019 Salı günü Boyabat'ta başıboş dolaşan ve gruplaşan 20 köpek, okula giden çocuklara saldırdı.

Edinilen bilgiye göre Yenimahalle Pervena Sokak girişinde sabah saatlerinde okula gitmek isteyen 12 ve 6 yaşlarında iki kardeşe köpekler saldırdı.Olayı gören baba köpeklerin arasına girerek çocuklarını köpeklerden kurtardı.Köpeklerin genelde il dışından ve köylerden getirildiğini ifade eden baba '' Köpekler bana da saldırdılar taşla tekmeyle köpekleri zor uzaklaştırdım,bu vakalar sık sık yaşanır hale geldi kimse olmasaydı çocuklarımı köpekler parçalardı.Mahalle olarak bu konuda mağdur durumdayız olası bir facianın önlenmesi için yetkililerden destek bekliyoruz'' dedi.

-Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 08 Kasım 2019, 15:58
YORUM EKLE
YORUMLAR
Vatandaş
Vatandaş - 4 yıl Önce

Yıldız mahallesinde de çocuklara saldırmıştı.Önlem alınmazsa çocuklar başta olmak üzere herkes tehlikede

vatandaş
vatandaş - 4 yıl Önce

BİRDE MOTORLU TAŞITLAR VERGİSİ İÇİN YORUM YAPAYIM ASIL HABERİN ALTINDA YORUM OLMADIĞI İÇİN BURAYA YAZIYORUM.EVET VERGİYE GELİNCE %22.58 ZAMMM VAR BURASI ÇOK ÖNEMLİ DİYORDU SAYIN BAKAN EVET ÇOK ÖNEMLİYMİŞ 22.58 ZAM.TÜNELİN SONUNDAKİ IŞIĞI NASIL GÖRDÜNÜZMÜ SAYIN HALKIMIZ NASIL GÖRÜNÜYOR?BİRDE MEMURA EMEKLİYE %4 ZAM BİZİ HERHALDE SALAK ZANNEDİYOLAR HAYDİ HAYIRLI İŞLER AÇIN GÖZÜNÜZÜ YOKSA BİZİM BAŞKA YERLERİMİZİ AÇACAKLAR.

vatandaş
vatandaş - 4 yıl Önce

BAZI KÖYLÜLERDE BIRAKIP GİDİYOR KÖPEKLERİ ÖZELLİKLE CEZA EVİ ÖNÜNDEDE ÇOK KÖPEK DOLAŞIYOR BUNLARA BİR ÖNLEM ALINMASI ŞART.

Ziya altinordu
Ziya altinordu - 4 yıl Önce

Boyabat belediyesinden bir halt olmaz. Bu sokak hayvanlarina bir cozum uretemediler. Basibos sokak hayvanlari bunlarin bir dahaki secimlerde sonu olacak.

Asiye  cok
Asiye cok - 4 yıl Önce

Bizde maduruz cocuklatimiz cok korkarak gidiyorlar cocuklardan birine bisey oluncami el atacaklar sayin baskanim sefik cakici bizlere bir care bulun futfen

sefo6157
sefo6157 - 4 yıl Önce

Yeni belediye binası, Seyir kulesi ve restorana milyarlar harcayan belediye sokak köpekleri için bir barınak yapamayacak kadar aciz mi?
Yıllardır barınak yapılacak söylentileri dolaşıp duruyor icraat yok. sokaklara kimler köpek bırakıyorsa takip yok. Belediyenin bir barınağı ve veteriner ekibi olsa dişi sokak hayvanları kısırlaştırılır ve bu olaylar yaşanmaz..

Vatandaş
Vatandaş - 4 yıl Önce

Çamlıca mahallesinde de durum aynı ne anasinifina nede liseye giden çocuklarımız tek başına okula gidemiyor belli bisaatten sonra kendimiz vile dışarı çıkamıyorduçıkamıyoruz artık şu köpek olayı çözülse çok iyi olacak

SIRADAKİ HABER

banner115