Boyabat TSO'dan Gıda Yardımı

Boyabat TSO'dan Gıda Yardımı

Boyabat TSO'dan Gıda Yardımı

Boyabat Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı tarafından Ramazan ayı dolayısıyla ilçe merkezinde yaşayan ailelere  gıda yardımında bulunuldu.

Boyabat Ticaret Sanayi Odası sevgi, paylaşma ve bereket ayı olan Ramazan Ayında organize ettiği iftar çadırı programından sonra bir sosyal sorumluluk projesine daha imza attı.

Bu kapsamda ilçe merkezinde ihtiyaç sahibi ailelere gıda kolisi dağıtan Boyabat Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığından bu tarz projelerin devam edeceği bildirildi.

Boyabat TSO'dan yapılan açıklamada '' Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin destekleriyle Ramazan ayı için hazırladığımız gıda paketlerimizi bayram öncesi ihtiyaç sahibi ailelerimize ulaştırmaya devam ediyoruz. Sevgi ve paylaşmanın değerinin daha iyi anlaşıldığı nice bayramlar dileriz.'' ifadelerine yer verildi.

-Haber Merkezi


 

YORUM EKLE
YORUMLAR
osman
osman - 5 yıl Önce

niye olmasın arkadaş...isim soy isim mi var ticaret odası?kimin verdiği belli olsun...tso daki zenginler zaten ayrıca kendileri de fakirlere yardım ediyor

olmamış
olmamış - 5 yıl Önce

iftar çadırındada buradada olmamış daha dikkat beyler. reklam havasına çevirmeyin

LÜTFİ
LÜTFİ - 5 yıl Önce

gizli yapaydınız gösterince olmuyor

olmamış
olmamış - 5 yıl Önce

Ticaret Odasında bu yardımlar ilk defa yapılmıyor daha öncede yapılıyordu . Böyle medyatık olmuyordu fazla lafa gerek yok.:ben yaptım oldu dedikten sonra bize Allah kabül etsin demek düşer

SIRADAKİ HABER

banner115