Boyabat'taki ticari taksiler on günde bir dezenfekte ediliyor

Boyabat'taki ticari taksiler on günde bir dezenfekte ediliyor

Boyabat ilçesinde koronavirüse karşı önlemler kapsamında Boyabat Belediyesi ile Şoförler ve Otomobilciler Odası işbirliğiyle ilçede faaliyet gösteren ticari taksiler her on günde bir dezenfekte ediliyor.

Boyabat Belediyesi Çevre Temizlik ve Koruma Müdürlüğü ekipleri ile Boyabat Şoförler ve Otomobilciler Odası işbirliğiyle Boyabat Panayır alanında bir araya gelen ticari taksiler yeni tip koronavirüse (Kovid-19) karşı on günde bir dezenfekte ediliyor.

Boyabat Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı İrfan Erbaş, 15 Nisan 2020  Çarşamba günü ilçede görev yapan ticari taksi sürücülerine maske ve eldiven dağıtıp kendilerinin ve araçlarının sürekli hijyenik durumda olmalarının kendilerinin ve müşterilerinin sağlığı için şart olduğunu söyledi.

Erbaş, sürücülere ilçe içi ve dışına yolcu taşımaları durumunda koronavirüs salgınına karşı alınan tedbirler kapsamında yanlarında bulundurmaları gereken yolcu taşıma izin belgelerini de verip kolonya ve lokum ikramında da bulundu.

Sürücülere hitaben koronavirüse karşı alınan tedbirlerle ilgili konuşan Erbaş, 

Erbaş, "Dünya genelinde salgın halinde olan koronavirüse karşı taksiciler olarak ta önlemlerimizi alıp hem kendi sağlığımızı, hem de yolcularımızın sağlığını korumak için elimizden gelen her tedbiri alacağız. Bunun içinde kendimiz ve aracımızın çok temiz olması gerekiyor. Biz sizlerin araçlarını on günde bir dezenfekte ediyoruz, ancak sizler her gün sabah işe gitmeden önce araçlarınızı tertemiz, hijyen hale getirip o şekilde müşterilerinize hizmet sunacaksınız. Araçlarımızda mutlaka kolonya bulunduralım ve her müşterilerimize ikram edelim. Duraklarımızın temizliğine önem verelim, yakın mesafeli durmayalım. Eldiven ve maskelerimizi kullanalım. Allah'ın izniyle bu illetten kurtulacağız. Ne kadar tedbirli olup, önlemler alırsak o kadar erken kurtulmuş oluruz. Araçlarımızı ilaçlayıp dezenfekte edilmesinde bizlere desteklerini esirgemeyen ilçe kaymakamımıza, belediye başkanımıza ve burada araçlarımızı ilaçlayıp dezenfekte eden görevlilere çok teşekkür ediyoruz." dedi. 

Mahmut Coşkun

Güncelleme Tarihi: 15 Nisan 2020, 16:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner115