Boyabat'ta ticari taksiler ve servis minibüsleri dezenfekte edildi. 

Boyabat'ta ticari taksiler ve servis minibüsleri dezenfekte edildi. 

Boyabat ilçesinde Belediye ve Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası işbirliğiyle Covid-19 salgını önlemleri kapsamında ticari taksiler ve servis minibüsleri dezenfekte edildi. 

Boyabat ilçesinde Covid-19 salgını önlemleri kapsamında her hafta dezenfekte edilen ticari taksiler ve servis minibüsleri Panayır Alanında Boyabat Belediyesi görevlileri tarafından dezenfekte edilerek, sürücülerine haftalık seyahat izin belgeleri verildi. 

İlçe Emniyet Müdürü Ali Asker Bayar, uygulama alanına gelerek araçların dezenfekte edilmesini izleyip Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı İrfan Erbaş'tan çalışmalarla bilgi alıp Erbaş'la birlikte araç sürücülerine maske dağıttı. 

Bayar, sürücüleri uyararak, Sayın Cumhurbaşkanımızın talimatlarında ifade ettiği gibi, Covid-19 salgınının tamamen önlenmesinin ilk şartı temizlik, maske ve mesafe kurallarını tavizsiz ve hiç gevşeme olmadan uygulamaktır, dedi. 

Bayar, taksi şoförlerine hatırlatmalarda bulunurken "Temizlik, maske ve mesafe kuralıyla birlikte araçlarınıza 1 öne 2 arkaya olmak üzere en 3 kişiden fazla yolcu almayacaksınız. Kendiniz ve yolcularınızın mutlaka maskesi kurallara uygun takılı olacak. Yolcularınızın maskesi yoksa siz temin edip maske takmasını sağlayacaksınız. 

Bu gün araçlarınızın dezenfekte edilmesiyle birlikte araç içi ve dışının temizliğini hiç aksatmadan her gün yapacaksınız. Bu uygulamayı önce kendi sağlığınız ve müşterilerinizin sağlığı için aksatmadan yapacaksınız. Hepinize sağlıklı günler diliyorum."
İfadelerinde bulundu. 

Ticari taksiler ve servis minibüslerinin dezenfekte edilmesi sonrasında sürücülere Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı İrfan Erbaş tarafından haftalık seyahat izin belgeleri verildi. 

Başkan Erbaş, sürücülere lokum ve kolonya ikramında bulunurken Covid-19 salgınına karşı uyulması gereken kuralları hatırlatıp, "Aldığımız bu önlemler, formalite değil, sizin ve toplum sağlığı içindir. Bize desteklerini esirgemeyen ilçe kaymakamımıza, belediye başkanımıza ve ilaçlama ekibimize çok teşekkür ediyorum." dedi. 

Mahmut Coşkun






 

Güncelleme Tarihi: 24 Haziran 2020, 12:44
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner115