Boyabat'ta servis minibüsleri ve ticari taksilere dezenfekte yapıldı

Boyabat'ta servis minibüsleri ve ticari taksilere dezenfekte yapıldı

Boyabat Belediyesi ekipleri, Boyabat Panayır alanında ilçede görev yapan servis minibüsleri ile Şoförler Cemiyeti önünde ticari taksiler yeni tip koronavirüse (Kovid-19) karşı dezenfekte işlemi gerçekleştirdi.

Boyabat Belediyesi ve Şoförler ve Otomobilciler Odası tarafından birlikte organize edilen etkinlikte ilçede görev yapan servis minübüsleri, taksi durakları ve ticari taksiler Boyabat Belediyesi Çevre Temizlik ve Koruma Müdürlüğü ekipleri tarafından yeni tip koronavirüse (Kovid-19) karşı dezenfekteedilerek koruyucu önlemler alındı.

Boyabat Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı İrfan Erbaş, Boyabat Sesi muhabirine yaptığı açıklamada, Boyabat Belediyesi'yle işbirliği içerisinde vatandaşların sağlığı için ellerinden geleni yaptıklarını söyledi.

Vatandaşlardan da bireysel olarak tedbirlerini almalarını isteyen Erbaş, "Tüm dünyanın ve ülkemizin gündemi olan koronavirüse karşı belediyemizle işbirliği halinde servis araçlarımızı dezenfekte ediyoruz. Bizler ilçemizde öğencilerimizi taşıyoruz. Okulların tatil edilmesiyle araçlarımızı ilaçlayıp, okullarımız açıldığı zaman öğrencilerimizi güven içinde taşımak istiyoruz.
Değerli kaymakamımız ve belediye başkanımıza bize bu imkanı sundukları için teşekkür ediyoruz. Dezenfekte çalışmaları yapan belediyemiz personeline gece gündüz demeden görevinin başında olan Vedat ve Eyüp müdürüme ayrıca teşekkür ediyorum. Bu tür önleyici tedbirleri, virüs tehdidi sona erene kadar almaya devam edeceğiz. Sizler de sağlığınıza dikkat edin, yakın temasta topluluk içinde bulunmamaya özen gösterin. Önce önleyici tedbirlerimizi alalım, sonra da Allah'a dua edelim. Allah işlerimizi rast getirsin."
dedi.

Servis minibüslerinin ilaçlanarak dezenfekte edilmesi sonrasında ilçedeki taksi durakları ve ticari taksiler de dezenfekte edildi. Gün boyu süren çalışmalara Boyabat Belediyesi Çevre Temizlik Müdürü Vedat Özaslan ve Zabıta Müdürü Eyüp Çetinkaya da katılarak kontrol ve yönlendirmelerde bulundular.

Mahmut Coşkun

Güncelleme Tarihi: 17 Mart 2020, 20:51
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner115

banner124

banner138