Boyabat'ta Şehit Yakınları Ve Gaziler Onuruna Yemek Verildi

Boyabat'ta Şehit Yakınları Ve Gaziler Onuruna Yemek Verildi

Boyabat'ta Şehit Yakınları Ve Gaziler Onuruna Yemek Verildi

Tüm Türkiye'de olduğu gibi Boyabat ilçesinde de 15 Temmuz 2016 gecesi FETÖ tarafından teşebbüs edilen hain darbe girişiminin halkın öncülüğü ve güvenlik güçlerinin büyük bir mücadele ve direnişiyle engellenmesinin 5. yıl dönümünde anma etkinlikleri düzenlendi.

Boyabat Kaymakamlığı tarafından 15 Temmuz Demokrası ve Milli Birlik Günü Anma Etkinlikleri kapsamında 14 Temmuz 2021 Çarşamba günü saat 19.00'da Yeni Otogar'daki Ihlamur Grand'da şehit yakınları, gaziler ve aileleri onuruna yemek verildi.

Yemek programına İlçe Kaymakamı Mehmet Nuri Çetin, Belediye Başkanı Şefik Çakıcı, Cumhuriyet Başsavcısı Habibullah Keser, Adli Yargı, Adalet Komisyonu Başkanı Sefa Maraşlı, İlçe Emniyet Müdürü Ali Asker Bayar, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Nihat Aydın, kurum amirleri, şehit yakınları gaziler ve aileleri ve diğer ilgililer katıldılar.

15 Temmuz 2021 Perşembe günü saat 12.00'da Beyazıt Camisinde öğle namazı öncesi şehitlerimizin ruhuna ithafen Mevlit-i Şeriflerin okunmasıyla devam edip, 16 Temmuz 2021 Cuma sabahına kadar devam edecek.

Mahmut Coşkun

Güncelleme Tarihi: 14 Temmuz 2021, 21:39
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner115