Boyabat'ta Sanayi işletmelerine Covid 19 denetimi

Boyabat'ta  Sanayi işletmelerine Covid 19 denetimi

Boyabat Kaymakamlığından  Organize Sanayi İşletmelerine Covit-19 Denetimleri.

Boyabat Kaymakamlığına vekalet eden Saraydüzü İlçe Kaymakamı Hasan Hüsnü Türker ve beraberindeki heyet, Covid-19 tedbirleri kapsamında Boyabat Organize Sanayi Bölgesi ve ilçede faaliyet gösteren diğer işletmelerinde Covit-19 ile mücadele kapsamında denetimlerinde bulundu. 

Denetlemelerde Kaymakam Hasan Hüsnü Türker ve beraberindeki yetkililer, fabrika çalışanlarına pandemi kapsamında; geliş ve gidişlere ateş ölçümü, servislerde ve istirahat durumlarında maske kullanımı, sosyal mesafe ve günün her saatinde hijyenik temizliğe önem verilmesi yönünde bilgilendirmelerde bulundular.

Kaymakam Türker, denetimlerde yaptığı konuşmada, "Önceliğimiz, maske, mesafe ve temizliktir. Bu salgından devlet ve vatandaş işbirliği içinde kurallara titizlikle uyarak son vereceğiz. Şunu unutmayın ki sağlıklı olduğunuz müddetçe çalışabilirsiniz. Bana bir şey olmaz, demeyin. Tedbir almayan herkes hasta olabilir." dedi.

Yetkililerden, denetlemelerin kaymakamlık nezdinde kurulan özel karma ekipler tarafından sık sık yapılmaya devam edeceği bilgisi edinildi.

Denetimlerde Kaymakam Türker'le birlikte İlçe Emniyet Müdürü Ali Asker Bayar, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Nhat Aydın, İlçe Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Bekir İnebeyli ve diğer yetkililer hazır bulundular.

Güncelleme Tarihi: 26 Ekim 2020, 09:01
YORUM EKLE
YORUMLAR
Haber başlığı
Haber başlığı - 4 yıl Önce

Haber başlığını düzenleyin be kardeşim ayıp

SIRADAKİ HABER

banner115