Boyabat'ta hakim ve savcılara veda gecesi düzenlendi

Boyabat ve Durağan'da görev yerleri değişen hakim ve savcılara veda gecesi düzenlendi.

Boyabat ve Durağan ilçelerinde görev yerleri değişen hakim, savcı ve adliye personeli için Boyabat Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yemekli veda gecesi düzenlendi.

Hâkimler ve Savcılar Kurulu (HSK) Birinci Dairesi tarafından, 2022 Yılı Adli ve İdari Yargı Yaz Kararnameleri gereği Boyabat ve Durağan ilçeleri adliyesinde görev yerleri değişen 1 Adli Yargı,Adalet Komisyonu Başkanı, 5 hakim, 5 savcı ve 3 adliye personeli için özel bir çay bahçesinde yemekli veda gecesi düzenlendi.

İlçe Kaymakamı Enver Yılmaz, konuşmasında görev yerleri değişen hakim, savcı ve adliye personeline yeni görev yerlerinin hayırlı olmasını diledi.

Cumhuriyet Başsavcısı Habibullah Keser, veda yemeklerinin aynı zamanda bir vefa yemeği olduğunu söyleyerek;

Tayin olan meslektaşlarımıza ve mesai arkadaşlarımıza hem adliyemizde yaptıkları hizmetler için teşekkür etmek, hem de gidenlerin hatıralarında Boyabat ile ilgili güzel anlara bir yenisini daha katabilmek amacıyla bir araya gelmiş bulunuyoruz, dedi.

Keser, Boyabat ve Durağan adliyemizde komisyon başkanımız, beş cumhuriyet savcımız, beş hakimimiz, icra müdür yardımcımız, iki zabıt katibimiz olmak üzere toplamda on dört mesai arkadaşımızla ayrılacak olmamız sebebi ile derin bir üzüntü içerisindeyiz, diyerek

"Çalışma hayatında, bilhassa devlet kademelerinde önemli olan görev yaptığınız yerlerde hoş bir seda bırakabilmektir. Bunun için gittiğimiz her yerde personel, vatandaş, kim olursa olsun herkesle iletişiminiz de bu hususu akıldan çıkarmayarak hareket etmeniz faydanıza olacaktır.

Başta sayın kaymakamımız ve belediye başkanımız olmak üzere davetimize iştirak eden hepinize teşekkür ediyor, sevgi ve saygıyla selamlıyorum" ifadelerinde bulundu.

Görev yeri değişen hakim ve savcılar da konuşmalarında Boyabat'ı sevdiklerini, güzel anılarla ayrıldıklarını ifade ettiler.

Konuşmalar ardından görev yeri değişen hakim savcı ve adliye personellerine protokol tarafından plaketler verilip yeni görev yerlerinin hayırlı olması dilekleriyle hatıra fotoğrafları çektirildi.

Veda gecesine Belediye Başkanı Şefik Çakıcı, Adli Yargı,Adalet Komisyonu Başkanı Sefa Maraşlı, Sinop Barosu Temsilcisi Av. Hüseyin Çelik. İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Şeref Kutu, Boyabat ve Durağan ilçelerinde görev yapan hakim ve savcılar, avukatlar, adliye çalışanları ve diğer davetliler katıldılar.

Mahmut Coşkun

Güncelleme Tarihi: 24 Haziran 2022, 14:58
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner115

banner124

banner138