Boyabat'ta giriş çıkışlar 24 saat kontrol altında

Boyabat'ta giriş çıkışlar 24 saat kontrol altında

Boyabat'ta giriş çıkışlar kontrol altında

Yeni tip koronavirüs (Kovid -19) salgınına karşı alınan önlemler kapsamında ,Boyabat'a araç giriş-çıkışları kontrol edilmeye devam ediyor.

Boyabat'ta Bölge Trafik Denetleme İstasyon Amirliği ekipleri ile İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri Koronavirüs salgını sebebiyle kontrollerde işi sıkı tutuyor. Virüsün yayılmaması için gece gündüz denetimlerini sürdüren ekipler, kimlik kontrolü ve seyahat izin belgelerini kontrol ederek kural ihlali tespit ettikleri kişilerin şehir merkezine girişine engel oluyorlar. 65 yaş üzeri ve 20 yaş altındaki kişilere de kurallara uymamaları durumunda cezai işlem uygulanıyor.

Girişlerde yoğun önlem alan Boyabat Bölge Trafik Denetleme İstasyon Amirliği Polis ekipleri Sinop ve Kastamonu bölgesinden gelen araçları denetime tabi tutarken Boyabat İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri de çıkışlarda ve şehir içinde sıkı denetim uyguluyor.

-Boyabat Sesi

Güncelleme Tarihi: 30 Nisan 2020, 17:32
YORUM EKLE
YORUMLAR
Mustafa GÜNAL
Mustafa GÜNAL - 4 yıl Önce

Sayın Kaymakam bey'e İlçe emniyet müdürümüze göstermiş oldukları hassasiyetleri için teşekkür ederiz, ancak İstanbul dan-Boyabat'a seyahat başladığında işte o zaman aynı hassasiyetin devamını dilerim, Sevgi ve saygılarımla. Teşekkür ederiz tüm yetkililere ve duyarlı vatandaşlarımıza.

SIRADAKİ HABER

banner115

banner124

banner138