Boyabat'ta Fotoğraf Yarışması Düzenlenecek

Boyabat'ta Fotoğraf Yarışması Düzenlenecek

Boyabat'ta fotoğraf yarışması

Boyabat Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, "Eşsiz doğası ve tarihi geçmişi ile birbirinden değerli güzelliklere ev sahipliği yapan açık hava müzesi niteliğinde ki Boyabat'ın eşsiz güzelliklerinin fotoğraflarla belgelenmesi, ilçede fotoğraf sanatının yaygınlık kazanması ve genç kuşak fotoğraf sanatçılarının yetişmesine katkı sağlamak amacıyla, 6-7 Ekim tarihleri arasında Fotomaraton'un düzenleneceği belirtilerek, tüm katılımcıların beklendiği ifade edildi.

Boyabat Belediyesi tarafından düzenlenen foto maraton ilçe tarihinde bir ilk olma özelliği taşıyor. Ulusal bazda yapılacak yarışmaya, ilçe içi ve dışından her yaştan vatandaşın katılabileceği foto maratona katılmak isteyenler Belediye Kültür Merkezi’ne kayıtlarını yaptırabilecekler. 

İki gün sürecek Yarışma sonunda birinciyi 3 bin liralık ödül beklerken, ikinci olan kişiye 2 bin, üçüncüye ise 1000 lira verilecek. Mansiyon dalında, Bazalt Vadisi Jüri Özel Ödülünün 1000 TL, Sosyal Medya Ödülünün 250 TL olduğu yarışmada sergileme ödülü ise 100 TL. olarak belirlendi.

Başkan Çakıcı, “Güzellikler fotoğraflarda hayat bulacak"

Boyabat'ın tarihi ve doğal güzellikleriyle herkesi etkilediğini dile getiren Belediye Başkanı Şefik Çakıcı, “Boyabat gizli kalmış Cennet. Gerçekten de müstesna doğal güzelliklere sahip bir yerde yaşıyoruz. Gerek kalesi, bazaltı, konakları, kaya mezarı, orta çarşısı ve doğal güzellikleriyle her anlamda renkli bir yer. Bu güzelliklerin fotoğraflara yansıması onları daha da belirgin kılacaktır. Herkesi ilkini düzenleyeceğimiz bu  foto maratona katılmaya davet ediyorum” dedi.


  
-Haber merkezi

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner115

banner124

banner138