Boyabat'ta Çekilecek Filme Ünlü İsimler Katıldı

Boyabat'ta Çekilecek Filme Ünlü İsimler Katıldı

Boyabat'ta Çekilecek Filme Ünlü İsimler Katıldı


Haziran ayında Sinop,Boyabat ve Erfelek'te çekimine başlanacak olan '' Nasipse Olur'' isimli romantik komedi filmine usta isimler katıldı.

Yapımcılığını Greenart Grup'un üstlendiği Nasipse olur filmi Haziran ve temmuz aylarında Sinop'ta çekilecek. Bir çok ünlü oyuncunun rol alacağı filmin konusu Romantik Komedi. Bir Anadolu hikayesini konu edileceği film  2019'un en büyük prodüksiyonlarından bir tanesi olarak dikkat çekiyor. 

Yapımcı koltuğunda Greenart Grup Vahdet Erdoğan'ın oturduğu senaryosunu Barış Başar’ın kaleme aldığı filmin yönetmen koltuğunda; Kurtlar Vadisi Pusu, Direniş Karatay, İlk Aşk, Asmalı Konak gibi yapımlarda imzası bulunan Selahattin Sancaklı oturuyor. Çekimleri Haziran ve temmuz ayında Sinop ve ilçelerinde yapılacak romantik komedi ‘Nasipse Olur’da, sıcacık bir Anadolu hikayesi anlatılacak.

“Bu filmde muhakkak herkes kendi aşk hikayesinden birer kesit bulacak”

Babasının vefatından sonra hayatı alt üst olan Günfer ve mahallenin zengin çocuğu Gökhan’ın başrol olacağı filmde seyirciyi; peş peşe gelen felaketlere karşı inatçı bir mücadele, özlenen mahalle dayanışması, duygu dolu tesadüfler ve yüzleri güldüren aşk hikayesi karşılıyor. Sinop ve ilçelerin tarihi ve doğal mekanlarının plato olarak kullanılacağı filmde ya nasip diyerek her türlü zorlukla mücadeleye girişen Günfer’in hikayesi, kimi zaman hüzünlendirirken, kimi zaman yüzleri güldürecek.

Film Güçlü Kadrosuyla Dikkat Çekiyor

Algı Eke

Algı Eke Kimdir?

Algı Eke, 16 Eylül 1984 tarihinde İstanbul'da doğmuştur. Aslen Gürcü asıllı olup Artvinlidir. 2013 yılında annesi vefat eden Algı Eke'nin anne babası boşanmıştır. İlkokul ve ortaokuldan sonra liseyi Cağaloğlu Anadolu Lisesi'nde okuyup mezun oldu. Üniversite eğitimi için gittiği Almanya'nın Berlin şehrinde dramaturji eğitimi aldı.

Üniversite eğitimi bittikten sonra İstanbul'a dönerek dizi filmlerde oyunculuk yapmıştır. Pinhani isimli müzik grubunun Yitirmeden isimli şarkısının klibinde oynadı.

2013 yılının Aralık ayında vizyona giren "Kedi Özledi" adlı sinema filminde İlker Ayrık ile birlikte başrolde oynadı. Bu filmdeki rolü ile 2014 yılında komedi dalında 19. Sadri Alışık Ödülleri - En iyi kadın oyuncu ödülünü almıştır.

2015 yılında "Ayrılsak da Beraberiz" adlı dizide Mete Horozoğlu ile başrolü paylaştı. Yapımcılığını Birol Güven'in yaptığı ve Hatice Aslan ile Suzan Kardeş'in de rol aldığı dizide Algı Eke, Berna karakterini canlandırdı.

Algı Eke, 2016 yılında senaryosunu Emrah Kaman ve abisi Murat Emre Kaman ile beraber yazdığı "Kaçma Birader" filminde Zafer Algöz, Melek Baykal, Cihan Ercan, Nursel Köse, Alina Boz, Nejat Uygur II, Necip Memili ile beraber oynadı.

Ödülleri:

2014 - / 19. Sadri Alışık Ödülleri - En iyi kadın oyuncu (komedi) (Kedi Özledi)

Filmleri ve Dizileri :

2016 - Kaçma Birader (Esma Tunçbilek)(Sinema Filmi)

2015 - Yok Artık (Melis) (Sinema Filmi)

2015 - Kaygı (Hasret) (Sinema Filmi)

2015 - Ayrılsak da Beraberiz (Berna) (TV Dizisi)

2014 - Guruldayan Kalpler (Vicdan) (Sinema Filmi)

2013 - Kedi Özledi (Sinema Filmi)

2013 - 2014 -Galip Derviş (Hülya Uçar) (TV Dizisi)

2012 - Annem Uyurken (İclal) (TV Dizisi)

2011 - Keşanlı Ali Destanı (Fehime) (TV Dizisi)

2010 - 2011 - Dürüye'nin Güğümleri (Hayriye) (TV Dizisi)

2009 - Mazi Yarası (Sevda) (Sinema Filmi)

2008 - Baba Ocağı (Kısmet) (TV Dizisi)

Burak Sevinç

BURAK SEVİNÇ KİMDİR?

Burak Sevinç, 1 Nisan 1985 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Aslen Zonguldak’lıdır. Yıldız Teknik Üniversitesi Müzik ve Sahne Sanatları bölümünden mezundur. 2012 yılında rol aldığı Babam İçin dizisi ile ilk oyunculuk deneyimini yaşamıştır. Burak Sevinç kanun, ud, keman ve gitar çalıyor. Bir dönem Enbe Orkestrası'nda profesyonel olarak müzisyenlik yapmıştır.

Yalan Dünya, Merhaba Hayat, Ben Onu Çok Sevdim, Kurtlar Vadisi Pusu ve Evli ve Öfkeli dizilerinde rol alan Burak Sevinç, şimdilerde Kanal D ekranlarında yayınlanan Leke dizisinde Cem Yenilmez karakterine hayat vermektedir. Burak Sevinç, 1.88 metre boyunda, 80 kilo ve Koç burcudur.

Burak Sevinç’in rol aldığı diziler ve filmler:

2019 – Leke (Cem) (TV Dizisi)

2017 – Söz (Fethi) (TV Dizisi)

2017 – Mahalle (Sinema Filmi)

2016 – Dönerse Senindir (Sinema Filmi)

2016 – Altınsoylar (Oğuz) (TV Dizisi)

2015 – Evli ve Öfkeli (Cihan) (TV Dizisi)

2013 – Ben Onu Çok Sevdim (Hasan) (TV Dizisi)

2013-2015 – Kurtlar Vadisi Pusu (Timur) (TV Dizisi)

2013 – Merhaba Hayat (TV Dizisi)

2012 – Yol Ayrımı (Yusuf) (TV Dizisi)

2012 – Babam İçin (TV Dizisi)

Hakan Bulut

Hakan Bulut Kimdir

Oyunculuk için ilk adımı halk eğitim merkezlerinde atan Hakan Bulut, kariyerini oyunculuk yönünde şekillendirmek için Maltepe Üniversitesi’nde eğitim aldı. Mezun olduktan sonra Ali Poyrazoğlu Tiyatrosu’nda yer aldı. Kamera karşısına ilk kez, bir döneme damgasını vuran Nefes: Vatan Sağolsun isimli filmde canlandırdığı Hakan karakteri ile geçti. Ayrıca 2014’te Arkadaşım Hoşgeldin isimli programın kameramanları arasında yer aldı.

2009’da Nefes: Vatan Sağolsun isimli filmde Hakan karakterini canlandırdı. Film, 40 kişiden oluşan bir ekiple bir istasyonun korunmasını ve görev esnasında yaşananları anlatıyor. Filmin başrollerinde ise Mete Horozoğlu, Gökçe Özyol, Engin Baykal, Turgay Atalay, Okan Avcı ve Barış Bağcı gibi pek çok genç oyuncu yer aldı. 2012’de Seksenler isimli dizide Butik Ali karakterini canlandırdı. Dizi, 80’li yıllarda yaşanan olayları ve o döneme has çoğu şeyi aktarıyor. Dizinin başrollerinde ise Şoray Uzun, Rasim Öztekin, Yasemin Çonka, Ayşe Tolga, Necmi Yapıcı, Berat Yenilmez ve Ceyhun Fersoy yer aldı.

2014’te ise Mandıra Filozofu isimli filmde Halil İbrahim karakterini canlandırdı. Film, ihtiyaçlarını para kullanmadan karşılaya bilen Mustafa Ali isimli bir adamın, sahip olduğu araziyi satın almak isteyen müteahhitle verdiği mücadeleyi anlatıyor. Filmin başrollerinde ise Müfit Can Saçıntı, Rasim Öztekin, Ayda Aksel, Gülnihal Demir, Kemal Kurçay, Ahu Sungur ve Begüm Öner yer aldı. 2014’te ise Yapışık Kardeşler isimli filmde Halim karakterini canlandırdı. Film, doğuştan birbirlerine yapışık olan Halim ve Selim isimli iki kardeşin evlenmek için verdikleri mücadeleyi anlatıyor. Filmin başrollerinde ise Hakan Bulut, İlker Ayrık, Suat Sungur, İvana Sert ve Suzan Kardeş yer aldı. 

Rol Aldığı Tiyatro Oyunları :

2011 - Az Sonraaa - Ali Poyrazoğlu

2012 - Beni Yeniden Sev - Alphonso Paso - Ali Poyrazoğlu

2013 - Sihirli Hediyeler – Çocuk Oyunu – İstanbul Devlet Tiyatrosu Cevahir Sahneleri

 Filmleri ve Dizileri :

2015 - Yapışık Kardeşler (Halim) (Sinema Filmi)

2014 - Mandıra Filozofu (Halil Ibrahim) (Sinema Filmi)

2012 - 2014 - Seksenler (Butik Ali) (TV Dizisi)

2009 - Nefes: Vatan Sağolsun (Hakan) (Sinema Filmi)

Kamera Ekibi (1)

2014 - Arkadaşım Hoşgeldin (Kameraman)(Tv Programı)

Zeyno Eracar

Zeyno Eracar Kimdir?

İstanbul'da dünyaya gelen başarılı oyuncu, lise eğitiminden sonra Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Devlet Konservatuarı'nda tiyatro üzerine eğitim aldı. Mezun olduktan sonra kamera karşısına geçen Zeyno Eracar, aynı zamanda seslendirme de yapmaktadır. Kamera karşısına ilk kez Kaygısızlar isimli dizi ile geçen Zeyno Eracar, günümüzde ise Kara Sevda isimli dizide Fehime karakterini canlandırmaktadır.

1995'te Çiçek Taksi isimli dizide Esin karakterini canlandırdı. Dizi, küçük bir taski durağında yaşanılan olayları ve taksicilerin birbirleriyle olan ilişkilerini anlatıyor. Dizinin başrollerinde ise Engin Günaydın, Bekir Aksoy, Selim Erdoğan, Civan Canova, Eşref Kolçak ve Ümit Yesin yer aldı. Beşinci Boyut ve Sırlar Dünyası gibi kısa hikayelerden oluşan ibret dizilerinde yer aldı.

 2006'da İki Aile isimli dizide Beyza karakterini canlandırdı. Dizi, aynı satın alan Eda ve Oğuz'un aynı evde çocukları ile birlikte kalmasını ve sonrasında yaşanılanları komik bir şekilde anlatıyor. Dizinin başrollerinde ise İclal Aydın, Emre Aydın, Öner Erkan, Bahar Yanılmaz, Ece Çeşmioğlu ve Halit Akçatepe yer aldı. 2008'de ise Cesaretin Var mı Aşka isimli dizide Gülnaz karakterini canlandırdı. Dizi, çok farklı ailelerin çocuklarının birbirlerine aşık olmasını ve bu farklılığın gençlere verdiği zorlukları anlatıyor. Dizinin başrollerinde ise Engin Altan Düzyatan, Özge Özpirinçci, Ali Erkazan ve Tarık Papuçcuoğlu yer aldı.

Yer Aldığı Dizi ve Filmleri

Nefes Nefese 2018

Kara Sevda-2015

Bana Artık Hicran De- 2014

Öyle Bir Geçer Zaman ki -2010

Kollama-2008

Cesaretin Var mı Aşka-2008

Hakkını Helal Et-2007

Fesupanallah -2007

İki Aile -2006

Naciye'yi Kim Sevmez-2005

Beşinci Boyu-2005

24 Saat -2004

Bir Demet Yerli Film -2000

Bir Demet Kahkaha -2000

Tatlı Kaçıklar -1996

Çiçek Taksi -1995

Kaygısızlar -1994

Nur Sürer

Nur Sürer kimdir?

Nur Sürer, 21 Haziran 1954 tarihinde Bursa'da doğmuştur. Asıl adı Şennur Sürer'dir. Babasının adı Ahmet, annesinin adı Rabia'dır. Bursa Anadolu Kız Lisesi'nden mezun oldu.

1971 yılında Sindirella filmi ile oyunculuğa başlayanNur Sürer'in ilk uluslararası çalışması, 1984 yılındakiAyna adlı film oldu. Bu filmi 1991 yılında "En İyi Yabancı Film" dalında Oscar Ödülü kazanan Umuda Yolculuk, 1993 yılında Dunkle Schatten der Angst ve 1998 yılında Yara izledi.

1989 yapımı yönetmenliğini Tunç Başaran'ın yaptığı "Uçurtmayı Vurmasınlar" adlı sinema filminde başrolde; Güzin Özipek, Güzin Özyağcılar, Meral Çetinkaya, Füsun Demirel ile beraber oynadı.

2012 yılında başrollerde Nurgül Yeşilçay ve Şahin Irmak'ın oynadığı "Sultan" dizisinde, Şahin Irmak'ın annesi Ayşe rolünü canlandırdı.

2013 yılında yayınlanmaya başlayan "Tatar Ramazan" dizisinde Bülent İnal,Burak Yamantürk, Burcu Kara, Özge Özpirinçci ve Umut Karadağ ile beraber oynadı.

Nur Sürer, 2014 yılında "Bana Artık Hicran De" adlı dizide; Buğra Gülsoy, Aslı Enver, Alican Yücesoy ile birlikte rol almıştır.

17 Nisan 2015 tarihinde vizyona giren "Eksik" adlı sinema filminin yönetmenliğini  Barış Atay Mengüllüoğlu yaparken aynı zamanda oyuncu olarak da görev almıştır. Diğer rollerde Nur Sürer, Özgür Emre Yıldırım, Toprak Sağlam, Uğur Polat, Şebnem Sönmez, Sarp Akkaya oynamıştır.

Ödülleri :

2002 - Ankara Uluslararası Film Festivali, "En İyi Kadın Oyuncu" Ödülü, Sır Çocukları

1989 - Antalya Altın Portakal Film Festivali, "En İyi Kadın Oyuncu", Uçurtmayı Vurmasınlar

1982 - Antalya Altın Portakal Film Festivali, "En İyi Kadın Oyuncu", Bir Günün Hikayesi

Filmleri ve Dizileri :

2015 - Eksik (Melek) (Sinema Filmi)

2014 - Bana Artık Hicran De

2014 - Gece (sinema)

2013 - Tatar Ramazan (TV Dizisi)

2012 - Sultan

2011 - Lale Devri

2011 - Herşeye Rağmen- Leyla

2010 - Kaledeki Yalnızlık- Makbule

2009 - Kasaba- Seher

2007 - Asi- Neriman Kozcuoğlu

2006 - Kabuslar Evi: Seni Beklerken

2005 - Ihlamurlar Altında- Müjgan

2004 - Gülizar

2004 - Bir Aşk Hikayesi

2003 - Kurşun Yarası- Marika

2002 - Abdülhamit Düşerken- İzzet Hanım

2002 - Sır Çocukları- Münevver

2002 - Havada Bulut- Marika

2001 - Sarı Günler

2000 - Karanlığın Gölgesinde Korkular

2000 - Köçek

1998 - Yara

1997 - İlişkiler- Aysu

1994 - İz

1993 - Son Söz Sevginin- Sevgi

1993 - Dunkle Schatten der Angst

1992 - Denize Hançer Düştü

1991 - Uzlaşma

1991 - Suyun Öte Yanı

1990 - Yalancı Şafak

1990 - Umuda Yolculuk- Meryem

1990 - Kiraz Çiçek Açıyor- Kiraz

1989 - Uçurtmayı Vurmasınlar- İnci

1988 - Dönüş- Zerbo

1988 - Sadık Dost

1987 - Ateşböceği- Duygu

1987 - Karınca Katar- Gülsüm

1986 - Son Urfalı

1986 - Ses- Serpil

1985 - Dul Bir Kadın- Ayla

1985 - Yılanların Öcü- Haçça

1984 - Fidan- Fidan

1984 - Ayna- Zelihan

1983 - Derman- Bahar

1981 - Aşka Dönüş

1981 - Bay Alkolü Takdimimdir- Gül

1980 - Bir Günün Hikayesi- Zeynep

1979 - Bereketli Topraklar Üzerinde- Fatma

1971 - Sinderella Kül Kedisi

Yeşim Dalgıçer

Yeşim Dalgıçer Kimdir?

Yeşim Dalgıçer 14 Ağustos 1979 tarihinde İstanbul’da doğdu. Lisans eğitimini İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi’nde tamamladı.Türker İnanoğlu yapımcılığında “Affet Bizi Hocam” isimli dizide Mine Akçalı rolüyle oyunculuk yapmaya başladı.Sakarya Fırat dizisinde Ayda Teğmen’i canlandırdı.Yeşim Dalgıçer, 2015 yılında Foxtv’de yayınlanan İnadına Aşk dizisinde Leyla Aksoy karakterini canlandırmıştır.

“İç çamaşırı tasarımcısı olan Leyla, kokoş,seksi ve eğlenceli görüntüsünün altında bağımsız ve özgür bir kadındır. Hayattaki en büyük aşkı oğlu Doruk’tur. Eski kocası Toprak ve ailesi her ne kadar oğlunun isminin İdris olduğunu iddia etseler de, bu Leyla için önemsiz bir detaydır. Ailesini kaybettiğinde küçücük bir kızkardeşle yanız kalan Leyla, kardeşi Ezgi’yi okutabilmek için dişini tırnana takmış, ama buna rağmen hayatın keyfini sürmekten de geri kalmamıştır…”

Erdem Baş

Erdem Baş Kimdir?

1999 yılında yayınlanmaya başlayan Ayrılsak da Beraberiz isimli dizide canlandırdığı Mc Erdem karakteriyle tanındı. Aralıksız beş sene bu dizide rol aldı. Daha sonra birkaç televizyon dizisinde rol aldı.

Ayrılsakta beraberiz, Reyting Hamdi, Çocuklar Duymasın, Enson Babalar Duyar gibi  bir çok dizide yer alan oyuncu Organize İşler, Yol Arkadaşım, Bizim Hoca gibi bir çok sinema filminde izleyici karşısına çıktı.

Kıvanç Baran Arslan

Kıvanç Baran Arslan Kimdir

1 Temmuz 1988 Ankara Doğumlu olan Oyuncu Şu anada bir çok dizi ve filmde yer almıştır. 

Halen Güldür Güldür ekibinde oyunculuk yapan oyuncu Dedemin Fişi, Yol Arkadaşım, Doksanlar gibi bir çok yapımda boy gösterdi.

Barış Başar

Barış Başar Kimdir

İstanbul’da dünyaya gelen gazeteci ve oyuncu Barış Başar, kamera karşısına ilk kez Acemi Cadı isimli dizi ile geçti. Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nde batı müziği üzerine eğitim alan Barış Başar, uzun süre haber kanallarında muhabirlik yaptı. Daha sonra televizyon programlarında yönetmen ve sunuculuk gibi görevleri üstlendi. Televizyonu bıraktıktan sonra İstanbul Kraliyet Tiyatrosu’nun kurucuları arasında yer aldı.

Kamera karşısına ilk kez Acemi Cadı isimli dizi ile geçen Barış Başar, daha sonra pek çok dizi ve filmde rol aldı. 2006’da İki Aile isimli dizide Barış karakterini canlandırdı. Dizi, aynı evi satın alan Eda ve Oğuz’un, çocuklarıyla birlikte yaşamaya çalışmalarını komik bir şekilde anlatıyor. Dizinin başrollerinde İclal Aydın, Emre Kınay, Öner Erkan, Bahar Yanılmaz, Ece Çeşmioğlu, Zeynep Özkaya ve Doğaç Yıldız yer aldı. 2008’de Destere isimli filmde Hamza karakterini canlandırdı. Film, seri katil tarafından kaçırılan Hayrettin ve Hikmet’in yaşadıklarını anlatıyor. Filmin başrollerinde ise Önder Açıkbaş, Tuna Orhan, Volkan Demirok, Ceyhun Fersoy, Ali Çatalbaş, Erol Günaydın ve Selin Denizli yer aldı.

2008’de Eyvah Halam isimli dizide Muharrem karakterini canlandırdı. Dizi, anne ve babalarının yurt dışına çıkmaları nedeniyle halalarıyla kalmak zorunda olan üç kardeşin yaşadıklarını anlatıyor. Dizinin başrollerinde ise Ecem Çeşmioğlu, Zeynep Özkaya, Rasim Öztekin, Defne Yalnız ve Doğaç Yıldız yer aldı. 2009’da ise Ey Aşk Nerdesin isimli dizide Bahadır karakterini canlandırdı. Dizi, Zeliş isimli bir kadının evlilikle ilgili yaşadığı problemleri anlatıyor. Dizinin başrollerinde ise Burçin Terzioğlu, Tayanç Ayaydın, Füsun Demirel, Serkan Keskin ve Şener Köklükaya yer aldı.

2013’te Galip Derviş isimli dizide Ali karakterini canlandırdı. Dizi, önsezileriyle tüm cinayetleri çözen Galip Derviş isimli bir polisin yaşadıklarını anlatıyor. Dizinin başrollerinde ise Engin Günaydın, Algı Eke, Ersin Korkut ve Orhan Güner yer aldı.

Yer Aldığı Dizi ve Filmler

Piyasadan Büyük Alacağımız Var -2014

Boynu Bükükler-2014

Galip Derviş -2013

Türkün Uzayla İmtihanı-2012

Nuri-2011

Dedektif Memoli-2011

Vay Arkadaş-2010

Haneler-2009

Ey Aşk Nerdesin-2009

Hastasıyız-2008

Eyvah Halam-2008

Destere-2008

Çatı Katı-2007

İki Aile-2006

Acemi Cadı-2006

Ünal Yeter

ÜNAL YETER KİMDİR?

1977 yılında dünyaya gelen Ünal Yeter komik tavırları ile akıllarda yer etmiştir. Oyunculuk bölümü mezunu olan Yeter, eğitim aldığı süre içinde de pek çok tiyatro oyununda sahne almıştır. TV izleyicisi ile ilk defa 2007 yılında ‘Hakkını Helal Et’ adlı dizi ile tanıştı. Ünal Yeter, 2 Haziran 1977’de Samsun’da dünyaya geldi. Evli ve bir kız çocuk babasıdır. 2009 yılında yayınlanan Aile Reisi adlı dizide ise Mesut karakterine hayat vermiştir.

‘Türk Malı’, ‘Nuri’ ve ‘Türk’ün Uzayla İmtihanı’ adlı dizilerden sonra ‘Muhteşem Yüzyıl’ dizisine dahil olarak hayranlarını biraz olsun şaşırtmayı başarmıştır. Ünal Yeter bu dizide Afife Hatun’un yardımcısı Kiraz Ağa rolünü üstlenmiştir. 2014 yılında yayınlanan ‘Galip Derviş’ dizisinin senaryosunu da kendisi yazmıştır. ‘Geym Of Bizans’ filminde de rol alan oyuncu dizilerdeki şaşkın kimliği ile olay yaratmaktadır. Ünal Yeter halen Güldür Güldür ekibinde yer amaktadır.

Yazar Aşkım Kapışmak'ta ilk oyunculuk deneyimiyle Kadroda

AŞKIM KAPIŞMAK KİMDİR

Aşkım Kapışmak, 1979 yılında İstanbul'da doğdu. On iki yaşındayken Arif Sağ Müzik Evi'nde konservatuvar eğitimi aldı. Lise yıllarında birçok sahne deneyimi oldu. Liseden sonra Marmara Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek Yüksekokuluna girdi. Bölümünde mutlu olmadığını gören bir öğretmeni, onu profesyonel olarak insan ilişkileri ile ilgili çalışmalar yapmaya yönlendirdi. Marmara Üniversitesindeki eğitiminden sonra Amerikan Üniversitesi Newport'ta Davranış Bilimleri- Psikoloji lisansını tamamladı. Davranış Bilimleri okurken, zihinsel engelli ve kimsesiz çocuklarla gönüllü çalışmaya başladı.

Maltepe Cezaevinde çocuk ve gençlere motivasyon günleri düzenledi. Ayrıca İstanbulda birçok kişisel gelişim ve iletişim eğitimleri aldı. Mezun olduğu Marmara Üniversitesinde öğrencilere Etkili İletişim Becerileri dersleri verdi, bu sırada birçok üniversiteden de konuşmacı olarak davet aldı. Bu seminerlere devam ederken Final Dergisi Dersanelerinde sınava girecek öğrencilere dört yıl danışmanlık yaptı. İki yıl boyunca Beden Dili Uzmanlığı ve İletişim Becerileri eğitimi de alan Kapışmak, Türkiye genelinde seminerler vermeye başladı. starbucks, Wella, Head and Shoulders, Borusan, Quinn Group,Corio Group,Profilo Mehmet Tatlı gibi önemli firmalara iletişim seminerleri düzenledi.

Turkmax'ta 2011-2012 sezonunda Buyrun Paylaşalım adlı programı haftaiçi her gün canlı olarak hazırladı ve sundu. 2012 Yaz sezonunda Star TV'de AyşeileAlişan programında her cuma İletişim ve İlişkiler bölümü hazırladı. Sahnede daha etkili olmak isteyen Aşkım Kapışmak, Müjdat Gezen Sanat Merkezinde iletişim, beden dili, diksiyon, oyunculuk ve sahne sanatları dersleri alarak üniversitede edindiği bilgileri tek kişilik gösteri şeklinde sahneye koymaya başladı. Kadınlar Sağdan, Erkekler Soldan adlı kitabını 2011de çıkardıktan sonra kitapta yazanları stand up şeklinde sahnelemeye başladı.

Son olarak Beni Benimle Aldatır mısın ve'Küçük Mutluluklar ' adlı kitabını okuyucuya sunan Aşkım Kapışmak, şu an üniversiteler, belediyeler, özel şirketlerde gösteri ve seminerler düzenliyor. Bununla birlikte bireysel ve kurumsal danışmanlık eğitimleri de veriyor.

Kitapları

Kadınlar Sağdan Erkekler Soldan

Beni Benimle Aldatırmısın

Küçük Mutluluklar Kitabı

Hangi Anne Hangi Babasınız

Serhat Özcan'da Konuk Oyuncu Olarak Kadroda Olacak

Serhat Özcan kimdir?

Serhat Özcan, 8 Ağustos 1961 tarihinde Sinop, Durağan'da doğmuştur. Aslen Boyabat'lıdır. Tam adı Serhat Süha Özcan'dır. Babası astsubaydır. 4 kardeşi vardır. Tiyatrocu Reha Özcan (d.1965) kardeşidir. Gemlik lisesinden 1979 yılında mezun oldu. 1984 yılında İstanbul Belediye Konservatuarında okurken askere alındı.

Serhat Özcan, tiyatro hayatına 1978 yılında amatör olarak BalıkesirHalk Eğitim'in tiyatro kurslarında başladı. Bir dönem Altay'da ve Karagümrük'de top oynadı, muavinlik, garsonluk gibi birçok işte çalıştı. Y.K.Bank Çocuk Tiyatrosu, Dostlar Tiyatrosu, Ferhan Şensoy'un Nöbetçi Tiyatro'su, İstanbul Belediye Konservatuarı derken 1995 yılında Beşiktaş Kültür Merkezi tiyatrolarında çalıştı

1995 - 2006 yılları arasında "Bir Demet Tiyatro" adlı dizide (Berkant (Tribüşon)/Midyat) rolünü canlandırırken; Yılmaz Erdoğan, Demet Akbağ,Olgun Şimşek, Birsu Demir, Zerrin Sümer, Erdal Tosun, Deniz Özerman, Altan Erkekli, Volkan Saraçoğlu, Şebnem Sönmez, Sinan Bengier, Neslihan Yeldan, Özge Özberk, Ayberk Atilla, Caner Alkaya, Pelin Körmükçü, Settar Tanrıöğen, Engin Günaydın, Binnur Kaya, Ersin Korkut ile birlikte rol aldı.

2004-2007 yılları arasında yönetmenliğini Serdar Akar'ın yaptığı "Cennet Mahallesi" adlı dizide Müjdat Gezen, Melek Baykal, Özkan Uğur, Alişan,Çağla Şikel, Zeki Alasya, Aylin Kabasakal, Buket Dereoğlu, Levent Tülek,Ümit Yesin, Şeyla Halis, Erol Günaydın, Ayten Erman, Selin Altay, Serhan Arslan, Zihni Göktay, Sümer Tilmaç ile birlikte rol aldı.

Yayla Sanat Merkezi'nde kendi yazdığı "Sustuklarımı Biriktirdim" adlı tek kişilik komedi oyununu sahneledi. Oyunuyla aynı adı taşıyan bir kitap yazdı. Serhat Özcan, kendisinin yazıp oynadığı tek kişilik gösteri "Son Kişot" adlı oyununu senelerce sahneledi.

2012 yılında başrolünde Erdal Özyağcılar'ın oynadığı "2 Yaka Bir İsmail" adlı dizide Şair Niyazi rolünü canlandırdı.

2013 yılında Şafak Sezer, Aydemir Akbaş ve Hande Ataizi'nin de rol aldığı "Altındağlı" adlı dizide oynadı.

2014 yılında "Seni Seviyorum Adamım" adlı sinema filminde Gizem Karaca,Barış Kılıç, Ayşen Gruda, Asuman Dabak ile beraber oynadı.

Serhat Özcan, 1988 yılında İlknur Özgenel ile evlendi. Hazal (8d.1989) adında bir kızı vardır. 1995 yılında boşandı. Aynı eşi İlknur Özgenel ile 2005 yılında tekrar evlendi.

2015 yılında "Kalbim Ege'de Kaldı" adlı dizide rol aldı. Kanal D'de oynayan, yapımcılığını Limon Film'in üstlendiği, yönetmenliği Ömer Uğur ve Eray Koçak'ın yaptığı, senaryosunu Gül Abus Semerci'nin kaleme aldığı, oyuncu kadrosundaAlper Saldıran, Oya Unustası, Eren Hacısalihoğlu, Celile Toyon, Şerif Erol,Aslı Omağ, Şebnem Doğruer, Serhat Özcan, Süha Çağrıcı, Nehir Akkoç,Lemi Filozof, Neşem Akhan , Yeliz Akkaya , Selin İleri, Özge Sarıtaş, Leyla Göksün, Onur Özaydın, Ceylin Yüksek, Yağız Yeşiltepe, Atilla Karagöz,Deniz Yağcı, Yiğit Pembe, Yiğit Gültekin bulunmaktadır.

Filmleri ve Dizileri :

2015 - Kalbim Ege'de Kaldı (Ali Kürük) (TV Dizisi)

2015 - Eski Sevgiliyi Unutmanın 10 Yolu (Feridun) (Sinema Filmi)

2014 - Çalsın Sazlar (Sinema Filmi)

2014 - Ulan İstanbul (Talip Bey) (TV Dizisi)

2014 - Seni Seviyorum Adamım (Nuri) (Sinema Filmi)

2014 - Rüzgarla Bir (Sinema Filmi)

2014 - Bizum Hoca (Sinema Filmi)

2014 - Bana Artık Hicran De (TV Dizisi)

2013 - Sana Bir Sır Vereceğim (TV Dizisi)

2013 - Meryem (Alman Mahmut) (Sinema Filmi)

2013 - Benimle Oynar mısın? (Şarkı Söyleyen Adam) (Sinema Filmi)

2013 - Altındağlı (TV Dizisi)

2012 - Suskunlar (TV Dizisi)

2012 - 2 Yaka Bir İsmail (Şair Niyazi) (TV Dizisi)

2012 - Öyle Bir Geçer Zaman ki 3. Sezon (TV Dizisi)

2011 - Tövbeler Tövbesi (Gültekin Kama) (TV Dizisi)

2010 - Çakıl Taşları (Melih) (TV Dizisi)

2010 - Yahşi Cazibe (Medeni) (TV Dizisi)

2009 - Zoraki Başkan (Ragıp) (TV Dizisi)

2009 - Kanal-İ-zasyon (Atilla Abi) (Sinema Filmi)

2008 - Dedektif Biraderler (Atilla Birgen) (TV Dizisi)

2008 - 2009 Benim Annem Bir Melek (Tankut) (TV Dizisi)

2007 - Gönül Salıncağı (TV Dizisi)

1995 - 2006 - Bir Demet Tiyatro (Tirbuşon/Berkant/Midyat) (TV Dizisi)

2005 - Pamuk Prenses 2 (Mümtaz) (Kısa Film)

2004-2007 - Cennet Mahallesi (Selim Erdağı) (TV Dizisi)

2003 - Sevdim Seni Bir Kere (TV Dizisi)

2003 - Lise Defteri (Sefa) (TV Dizisi)

2002 - Pembe Patikler (Nasip) (TV Dizisi)

2000 - Vizontele (Engin) (Sinema Filmi)

2000 - Güneş Yanıkları (Akif) (TV Dizisi)

1995 - 2006 - Bir Demet Tiyatro (Tirbuşon/Berkant/Midyat) (TV Dizisi)

1994 - Kaygısızlar (Seslendirme) (TV Dizisi)

1993 - Zapping Ailesi (TV Dizisi)

1993 - Süper Baba (Zabıta Vahdettin) (TV Dizisi)

1986 - Müfreze (Türkçe Seslendirme) (Sinema Filmi)

1986 - Davacı (Sinema Filmi)

-Haber Merkezi


 

Güncelleme Tarihi: 02 Mayıs 2019, 17:31
YORUM EKLE
YORUMLAR
Aysun ÖZCAN
Aysun ÖZCAN - 2 yıl Önce

Bu filmi gerçekten beğenenler var mı?

SIRADAKİ HABER

banner115