Boyabat'ta bayram günleri park sorunu çözülecek

Boyabat'ta bayram günleri park sorunu çözülecek

Boyabat'ta bayram günleri park sorunu çözülecek

Boyabat meydan projesi zemin katında tamamlanan kapalı otopark hizmete açılıyor. Son hazırlıkları sürdürülen 400 araçlık otopark bayramda hizmete girecek.

Boyabat meydan projesi zemin katında yapımı tamamlanan kapalı otopark hizmete açılıyor. Son hazırlıkları sürdürülen 400 araçlık otopark bayram öncesinde hizmete girecek. Camikebir Mahallesi Adnan Menderes Bulvarı üzerinde yer alan 7500 metrekarelik ve 400 araçlık kapalı otoparkın Boyabat'ta ki park sorununu büyük ölçüde azaltması bekleniyor. 

Otoparkın hizmete girmesiyle Adnan Menderes Bulvarı üzerinde oluşan çift parkların önüne geçilmesi beklenirken ara sokaklarda da yaya trafiğinin rahatlaması hedefleniyor. Araç park alanları, ışıklandırma, araç giriş-çıkış noktalarında son aşamaya gelinirken yapılacak olan son rötuşlarla birlikte otopark bayram öncesinde hizmete girecek.

-Haber Merkezi

YORUM EKLE
YORUMLAR
Saffet
Saffet - 4 yıl Önce

Bu 400 arabalik otopark kesinlikle cok az. Yetkililer burayi yaparken sadece bugunu bile dusunmemisler en az 100 yil sonrasini dusunmeleri lazimdi. Bu otopark en az 2 katli olmaliydi cok yazik oldu..

saffet
saffet - 4 yıl Önce

400 kisilik otopark kesinlikle yetersizdir en az iki kat olmaliydi bu otopark. 100 yil ilerisini dahi dusunemeyen yetkililerden hesap sorulmalidir. Bu halkin vergisini perisan ettikleri icin.

SIRADAKİ HABER

banner115