Boyabat'ta 400 araçlık otopark açıldı 

Boyabat'ta 400 araçlık otopark açıldı 

Boyabat'ta 400 araçlık otopark açıldı 

Boyabat Meydan Projesi zemin katında  yer alan kapalı otopark açıldı.

Boyabat Meydan Projesi zemin katında yapımı tamamlanan 400 araçlık otopark 27 Temmuz Pazartesi günü itibariyle hizmete açıldı.Camikebir Mahallesi Adnan Menderes Bulvarı üzerinde yer alan 7500 metrekarelik ve 400 araçlık kapalı otoparkın Boyabat'ta ki park sorununu büyük ölçüde azaltması bekleniyor.

Hizmete giren otoparkta ücret tarifesi şu şekilde ; 0-4 saat 3 TL, 4-10 saat 5 TL, 10-24 saat ise 10 TL.

-Haber Merkezi

YORUM EKLE
YORUMLAR
Vatandaş
Vatandaş - 4 yıl Önce

Önceden bu alan açık alan iken daha fazla araba aldığını düşünüyorum, neyse aynı miktarda araba alsa bile, o günlerde de park sorunu var iken, şimdi çok katlı olmadığına göre, izdüşümü aynı olduğuna göre, nasıl ve hangi mantıkla bu sorun çözüldü deniliyor.

Boyabatlı
Boyabatlı - 4 yıl Önce

Boyabatta çoğu araçlar lpg li olduğundan burada park yapamayacaktır. Park yaparken bu araçlar görmezden gelinecekmi? Birde ana cadde kenarına park edenler, bu otoparka para ödesinler diye ceza yazılacakmı?

Şoför
Şoför - 4 yıl Önce

Burası açık alan iken bedava buraya park yapıyorduk. Şimdi aynı yere otopark yapılmış ve para ödeyerek park yapmak zorunda kaldık. Şimdi bu duruma üzülelim mi yoksa yatırım olmuş diye sevinelim mi.

Cözüm Budegil
Cözüm Budegil - 4 yıl Önce

Sayin yetkililer yapilan hizmet takdire sayandir ancak bizim memleketimizde insanlar 25 kurus icin marketten poset almiyor. 1 TL lik maske yi enfazla gunluk kullanmasi gerekirken sagligini hice sayip gunlerce kullaniyor. Sizler de diyorsunuzki arabani otoparka koy 3 TL para ver gorunuste cok degil eyvAllah ancak bu parayi vermemek icin ara caddeler araclarla dolacaktir. Ana caddeyi yasaklarsiniz ancak ara caddelerer sikisir bu ucreti 2 saati 1 TL 3 saati 2 TL gibi herkesin parki kullanabilecegi bir bir rakama kadar dusurun herkes otoparki kullansin Boyabat rahatlasin. Birde dort yoldan otoparkin girisine kadar olan yol tek yon yapilsin arac trafigi giris cikislari cok engelliyor.

Minnettar
Minnettar - 4 yıl Önce

Sayın başkanıma yaptığı her hizmet için teşekkür ederim bu da çok güzel bir hizmet ihtiyacımız olan bi hizmet yaparsa ak parti yapar

Eker usta
Eker usta - 4 yıl Önce

Ben mecbur değilim kalmadığım saatin parasını ödemeye 2 kg. Kuzu eti burda 100 orda 160 tl.
Ne alaka diyen geri zekalı 2 gün sonra koyunlara ahır olu ancak orası ez_cümle ben 30 dk ve veya 1st.durup duru sonra sürer giderim 1lira yitmiyomu ortak

Ukala
Ukala @Eker usta - 4 yıl Önce

Nasil bir mantik var sende ortak

SIRADAKİ HABER

banner115