Boyabat'ta 400 araçlık otopark açıldı
Boyabat Meydan Projesi zemin katında yer alan kapalı otopark açıldı.
Hizmete giren otoparkta ücret tarifesi şu şekilde ; 0-4 saat 3 TL, 4-10 saat 5 TL, 10-24 saat ise 10 TL.
-Haber Merkezi
Boyabat'ta 400 araçlık otopark açıldı
Boyabat Meydan Projesi zemin katında yer alan kapalı otopark açıldı.
Hizmete giren otoparkta ücret tarifesi şu şekilde ; 0-4 saat 3 TL, 4-10 saat 5 TL, 10-24 saat ise 10 TL.
-Haber Merkezi
Boyabatta çoğu araçlar lpg li olduğundan burada park yapamayacaktır. Park yaparken bu araçlar görmezden gelinecekmi? Birde ana cadde kenarına park edenler, bu otoparka para ödesinler diye ceza yazılacakmı?
Burası açık alan iken bedava buraya park yapıyorduk. Şimdi aynı yere otopark yapılmış ve para ödeyerek park yapmak zorunda kaldık. Şimdi bu duruma üzülelim mi yoksa yatırım olmuş diye sevinelim mi.
Sayin yetkililer yapilan hizmet takdire sayandir ancak bizim memleketimizde insanlar 25 kurus icin marketten poset almiyor. 1 TL lik maske yi enfazla gunluk kullanmasi gerekirken sagligini hice sayip gunlerce kullaniyor. Sizler de diyorsunuzki arabani otoparka koy 3 TL para ver gorunuste cok degil eyvAllah ancak bu parayi vermemek icin ara caddeler araclarla dolacaktir. Ana caddeyi yasaklarsiniz ancak ara caddelerer sikisir bu ucreti 2 saati 1 TL 3 saati 2 TL gibi herkesin parki kullanabilecegi bir bir rakama kadar dusurun herkes otoparki kullansin Boyabat rahatlasin. Birde dort yoldan otoparkin girisine kadar olan yol tek yon yapilsin arac trafigi giris cikislari cok engelliyor.
Sayın başkanıma yaptığı her hizmet için teşekkür ederim bu da çok güzel bir hizmet ihtiyacımız olan bi hizmet yaparsa ak parti yapar
Ben mecbur değilim kalmadığım saatin parasını ödemeye 2 kg. Kuzu eti burda 100 orda 160 tl.
Ne alaka diyen geri zekalı 2 gün sonra koyunlara ahır olu ancak orası ez_cümle ben 30 dk ve veya 1st.durup duru sonra sürer giderim 1lira yitmiyomu ortak
İMSAK
06:21
Önceden bu alan açık alan iken daha fazla araba aldığını düşünüyorum, neyse aynı miktarda araba alsa bile, o günlerde de park sorunu var iken, şimdi çok katlı olmadığına göre, izdüşümü aynı olduğuna göre, nasıl ve hangi mantıkla bu sorun çözüldü deniliyor.