Boyabat'ta 15 Temmuz Etkinlikleri Video Görüntüleri

Boyabat'ta 15 Temmuz Etkinlikleri Video Görüntüleri

Boyabat'ta 15 Temmuz Demokrası ve Milli Birlik Günü anma etkinlikleri video görüntüleri

Tüm Türkiye'de olduğu gibi Boyabat ilçesinde de 15 Temmuz 2016 gecesi FETÖ tarafından teşebbüs edilen hain darbe girişiminin halkın öncülüğü ve güvenlik güçlerinin büyük bir mücadele ve direnişiyle engellenmesinin 5. yıl dönümünde anma etkinlikleri devam ediyor.

Saat 13.30'da Boyabat Şehitliği ziyareti ve devamında ilçe merkezindeki şehit kabirlerinin ziyareti, Karacaören Köyü mezarlığıdaki Şehit Turan Meşe'nin kabrinin ziyareti ve duaların okunuşu sonrasında 15 Temmuz Şehitler Kültür Merkezinde 15 Temmuz Resim Sergisinin açılış ve gezilmesi etkinlikleri gerçekleştirildi.

Saat 16.00'da ise etkinlikler kapsamında Isparda Erenler Mehteran Takımı, Beyazıt Camisi önünden başlayan yürüyüşle milli marşlarımızı seslendirerek 15 Temmuz Şehitler Kültür Merkezi önüne geldi. Burada birbirinden güzel marşları seslendiren mehteran takımı izleyicilerin beğeni ve alkışlarını aldı. Konseri izleyen İlçe Kaymakamı Mehmet Nuri Çetin, Isparda Erenler Mehteran Takımı sanatçılarını tebrik edip ödül verdi.

Gün içinde gerçekleştirilen etkinliklere İlçe Kaymakamı Mehmet Nuri Çetin, Belediye Başkanı Şefik Çakıcı, Cumhuriyet Başsavcısı Habibullah Keser, İlçe Emniyet Müdürü Ali Asker Bayar, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Nihat Aydın, Boyabat Meslek Yüksek Okulu Müdürü Abdullah Eravcı, Ak Parti Boyabat İlçe Başkanı Mustafa Yaylaoğlu ve diğer ilgililer katıldılar.

Mahmut Coşkun


 

Güncelleme Tarihi: 15 Temmuz 2021, 19:07
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner115