Boyabat protokolünden anneler günü ziyareti

Boyabat protokolünden anneler günü ziyareti

Boyabat Kaymakamı ve beraberindeki heyetten Anneler Gününe özel anlamlı ziyaretler.

Boyabat Kaymakamı Fatih Aksoy, Belediye Başkanı Şefik Çakıcı ve beraberindeki heyet ile İşçileri Bakanlığı ve Hz.Hatice Vakfı Başkanlığının ortaklaşa düzenledikleri proje kapsamında şehit anneleri ve 100 yaş üzeri anneler ziyaret edildi. 

10 Mayıs Pazar Anneler Günü olması sebebiyle Boyabat Kaymakamı Fatih Aksoy, Boyabat Belediye Başkanı Şefik Çakıcı, Boyabat İlçe Emniyet Müdürü Ali Asker Bayar, Askerlik Şubesi Başkan Vekili Asteğmen Neşet Cemre Gül ile görevli emniyet ekibi İşçileri Bakanlığı ve Hz.Hatice Vakfı Başkanlığının ortaklaşa düzenledikleri proje kapsamında, ilçede bulunan Şehit Anneleri ile 100 yaş ve üzeri bulunan Asırlık Çınar Annelerini ziyaret ettiler. 

Ziyaret esnasında azami derecede Kovit-19 Pandemi tedbirlerine riayet edilerek annelerin günü kutlandı. Annelerin sorunları dinlenildi, gönülleri alındı. Hediyeler ikram edilerek ziyaretlere son verildi. 

İlçe Kaymakamı Fatih Aksoy, yaptığı açıklamada "Bizler şehit annelerimizin, asırlık çınarlarımızın ve diğer tüm annelerimizin Anneler Gününü kutluyor, sağlıklı yaşamlar diliyoruz." dedi. 


 

Güncelleme Tarihi: 13 Mayıs 2020, 15:42
YORUM EKLE
YORUMLAR
Nemelağaan
Nemelağaan - 4 yıl Önce

Bu Corona kaymakam dahil (Şefik zaten aleni de) kamu yetkililerinde yok mu? Olamaz mı?
Hali hazırda bu örnekteki arkadaşlar Hıfzı sıhha heyeti unsurları iken ???
Güzel örnek olmuş biraz daha sarmaş dolaş olun

SIRADAKİ HABER

banner115