Boyabat Protokolü Bayramlaşması ve Ziyaretleri

Boyabat Protokolü Bayramlaşması ve Ziyaretleri

Boyabat Protokolü Bayramlaşması ve Ziyaretleri

Boyabat Protokolü Bayramlaşması ve Ziyaretleri

Boyabat ilçesinde, Kurban Bayramı dolayısıyla bayramlaşma programı düzenlendi. Daha sonra bazı kurumlar ziyaret edilerek personelin bayramı kutlandı.

Öğretmen Evinde gerçekleştirilen programda Kaymakam Fatih Aksoy, davetlilerle tek tek tokalaşarak bayramlarını kutladı. 

Aksoy, burada yaptığı konuşmada Kurban Bayramı'nın tüm İslam alemine hayırlar getirmesini dileyerek, şunları söyledi: 

"Bayramlarımızın bizleri bir araya getirdiği, birlik ve beraberliğimizin pekiştiği bu mübarek günde birlikte olmanın mutluluğunu yaşıyorum. Kurban Bayramınızı kutluyor, ailelerinizle birlikte sağlık ve huzur diliyorum. Nice bayramlara kavuşmak dileklerimle hepinize sevgi, saygı ve muhabbetlerimi sunuyorum. Allah'a emanet olun" dedi. 

 

İlçe Kaymakamı Aksoy ve beraberindeki heyet Öğretmen Evindeki bayramlaşma sonrasında İlçe Jandarma Komutanlığı, İlçe Emniyet Müdürlüğü, Boyabat Belediyesi İtfaiyesi ve Boyabat Bölge Trafik Denetleme İstasyon Amirliği'ni ziyaret ederek buralardaki görev yapan personelle bayramlaşıp sohbetlerde bulundu.

Kaymakam Aksoy ve Belediye Başkanı Şefik Çakıcı Boyabat Bölge Trafik Denetleme İstasyon Amirliği önünde yapılan denetleme sırasında araç sürücüleri ve yolcuların bayramını kutlayıp hediye verdiler. Sürücülere "Emniyet kemerlerinizi takın, kurallara uyun, önce can güvenliği" diyen Aksoy ve Çakıcı bazı sürücü ve yolcuların isteği üzerine hatıra fotoğrafları çektirdiler.

Bayramlaşmaya, Belediye Başkanı Şefik Çakıcı, Cumhuriyet Başsavcı Vekili Mücahit Akkaya, İlçe Emniyet Müdürü Yusuf Gül, İlçe Jandarma Komutanı Murat Keskin, Askerlik Şubesi Başkanı Oğuzhan Kuzu, Ak Parti İlçe Başkanı Ferhat Yıldız ile kurum amirleri ve sivil toplum örgütleri temsilcileri katıldılar. 


 

Güncelleme Tarihi: 23 Ağustos 2018, 09:56
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner115

banner124

banner138