Boyabat polisinden vatandaşlara ikametgahında hizmet

Boyabat polisinden vatandaşlara ikametgahında hizmet

Boyabat polisinden vatandaşlara ikametgahında hizmet

Boyabat İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri "Sosyal Destek Programı" kapsamında nakdi yardım alan vatandaşların paralarını ikametgahlarına giderek elden ödeme yapıyor. 

Boyabat İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tüm yurtta olduğu gibi Boyabat'ta da devam eden koronavirüs (Kovit-19) salgını kapsamında alınan tedbirler nedeniyle sokağa çıkamayan vatandaşlara adreslerine giderek yardımcı oluyor.

"Sosyal Destek Programı" projesi kapsamında yardıma muhtaç vatandaşlarımıza ödenen PTT ödemeli nakdi yardımlar, İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından vatandaşların ikametgahlarında elden ödeniyor. Kapılarında polisi gören vatandaşlar, önce şaşırdı, sonra da nakdi yardımlarının ödenmesiyle birlikte polislere teşekkür edip, çok mutlu olduklarını ifade ettiler. 

Polisler, nakdi yardım teslimi yaptığı vatandaşlara  bir istekleri olup olmadığını da sorup, isteklerini nasıl iletebilecekleri hakkında da açıklamada bulundular.

Boyabat Sesi ailesi olarak Koronavirüs salgını dolayısıyla güvenlik tedbirlerinin alınması ve vatandaşlarımıza yardımcı olma kapsamında İlçe Emniyet Müdürlüğünde görev yapan bekçilerden, müdürümüze kadar gece gündüz demeden her türlü riski göze alarak fedakarca çalışan tüm ekiplerimize teşekkür ediyor, 6 Nisan 2020 Pazartesi günü başlayıp bir hafta sürecek Polis Haftasını kutluyoruz.

Mahmut Coşkun

Güncelleme Tarihi: 04 Nisan 2020, 16:38
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner115