Boyabat Otogarı yeni tip koronavirüse karşı ilaçlandı 

Boyabat Otogarı yeni tip koronavirüse karşı ilaçlandı 

Boyabat Belediyesi ve Boyabat Şoförler ve Otomobilciler Odası işbirliğiyle şehirler arası yolcuların kullandığı Boyabat Otogarı yeni tip koronavirüse (Kovid-19) karşı dezenfekte edildi. 

Boyabat Belediyesi Çevre Temizlik Müdürü Vedat Özaslan'ın da hazır bulunduğu Boyabat Belediyesi Çevre Temizlik ve Koruma Müdürlüğü ekipleri, otogarda bulunan şehirler arası otobüsleri, firmaların yazıhanelerini ve yolcuların kullandıkları alanlarda ilaçlama yaparak yeni tip koronavirüse (Kovid-19) karşı önleyici tedbirler aldılar. 

Boyabat Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı İrfan Erbaş, biz vatandaşlarımızın sağlığı için elimizden geleni yapıyoruz, vatandaşlarımız da bireysel tedbirlerini ciddiyetle alsın dedi. 

Erbaş, "Bu gün, tüm dünyanın ve ülkemizin de gündeminde olan koronavirüse karşı belediyemizle işbirliği halinde ilçemiz otogarında otobüslerimizi, yazıhanelerimizi ve yolcularımızın kullandıkları alanları önleyici tedbir olarak ilaçlayıp dezenfekte ediyoruz. Sayın yolcularımız, vatandaşlarımız kalabalık ortamlarda bulunmasın, temizlik şartlarına dikkat etsinler. 

Buradaki çalışmalarımız tamamlandığında ilçemizde görev yapan tüm servis minibüslerimizi ve taksi duraklarını ve araçlarını da dezenfekte edeceğiz. Önceliğimiz insanlarımızın sağlığıdır. Tedbirlerimizi ciddiyetle alıp uyguladığımızda, kısa sürede sıkıntılı günlerimizi aşacağız diye düşünüyorum. Bu çalışmaların yapılmasını sağlayan, bizlere destek olan sayın kaymakamımıza ve belediye başkanımıza çok teşekkür ediyorum."
ifadelerinde bulundu. 

Mahmut Coşkun


 

Güncelleme Tarihi: 17 Mart 2020, 12:29
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner115