Boyabat Müftüsü İsa Sağlam için Veda Gecesi Düzenlendi

Boyabat Müftüsü İsa Sağlam için Veda Gecesi Düzenlendi

Boyabat ilçesinde yedi yıldır İlçe Müftüsü olarak görev yapan İsa Sağlam'ın Silivri Müftülüğüne atanması dolayısıyla Boyabat Müftülüğü personeli tarafından yemekli veda gecesi düzenlendi.

Kalebağı tesislerinde düzenlenen geceye Belediye Başkanı Şefik Çakıcı, İl Müftüsü Ali Hayri Çelik, İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Gülcü, Ak Parti İlçe Başkanı Ferhat Yıldız, Durağan Müftüsü Ali Mustafa Yıldırım, Dikmen Müftüsü Nurettin Güneş, daire amirleri, il genel meclisi üyeleri Mustafa Demircan, İsa Bağcı, Rıdvan Mete, merkez ve köylerde görevli din görevlileri, Kur'an Kursu hocaları, ilçe müftülüğü personeli ve diğer davetliler katıldılar.

Müftü İsa Sağlam yemek öncesinde davete katılanlarla tek tek selamlaşıp, teşekkür etti. 

Yemek ikramı sonrasında Kur'an-ı Kerim okunuşuyla başlayan program Durağan ilçesi Müftüsü Ali Mustafa Yıldırım, İl Müftüsü Ali Hayri Çelik, Ak Parti İlçe Başkanı Ferhat Yıldız, Belediye Başkanı Şefik Çakıcı, İsa Sağlam'a Boyabat'taki hizmetlerinden dolayı teşekkür  ve ilgili anılarını yansıtan konuşmalarda bulundular.

Son konuşmayı yapan İsa Sağlam da yapılan konuşmalardaki kendisine yönelik övgü ve beğeniler için teşekkür etti, Yapmış oldukları hizmetlerden bahsedip bu hizmetlerin gerçekleştirilmesinde kendisine verilen desteklerinden dolayı isimlerini belirterek teşekkürlerini dile getirdi.

Davete katılanlara da söz hakkı verildiğinde söz alan din görevlileri Müftü İsa Sağlam'ın soyadı gibi sağlamcı olduğunu, her işi takip ettiğini kusursus bir görev yapmaya çalıştığnı ve personelinden de kusursuz görev beklediğine dair anılarını anlattılar. Tüm konuşmacılar haklarını helal ettiklerini ve Sağlam'ın da kendilerine hakkını hela etmesini isteyip Silivri'deki yeni görevinde başarı dileklerinde bulundular.

Konuşmalar sonrasında Kur'an Kursları Derneği Başkanı, Müftülük Şefi, Belediye Başkanı ve il müftüsü tarafından Müftü İsa Sağlama plaket sunumu ve hediyeler verildi.

Mahmut Coşkun

Güncelleme Tarihi: 05 Temmuz 2019, 20:46
YORUM EKLE
YORUMLAR
Ali Narin
Ali Narin - 5 yıl Önce

Hocalardan çok partililer var. Çok garip. Hiçbir zaman Boyabat halkının muftüsü olamadı. İnşAllah yeni gelen onu aratmaz yoksa çekeceğimiz var.

Selma türk
Selma türk - 5 yıl Önce

Sayın müftü m boyabattan ayrılmanıza üzüldük yeni yerindeki göreviniz hayırlı olsun

Muammer Hasan
Muammer Hasan - 5 yıl Önce

Müftü bey'den Allah razı olsun.. Her daim boyabat için çalıştı. Rabbim yeni görevinde başarılar nasip eylesin, inşaAllah bu icraatler devam eder. Boyabat Hafızlar diyarını şenlendirdi...

SIRADAKİ HABER

banner115