Boyabat ilçesinde Covid-19 denetimleri sürüyor

Boyabat ilçesinde Covid-19 denetimleri sürüyor

İçişleri Bakanlığı İller İdaresi Genel Müdürlüğü'nün Covid-19 13-14 Şubat Denetimleri genelgesi kapsamında Boyabat ilçe merkezinde İlçe Kaymakamı Mehmet Nuri Çetin koordinasyonunda "Sağlık İçin Hepimiz İçin" mottosu ile genel denetimler gerçekleştirildi.

Kaymakam Çetin, Adnan Menderes Bulvarı üzerinde Covid-19 salgınına karşı alınan önlemler kapsamındaki denetimleriyle birlikte İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin Dörtyol  kavşağında araç sürücü ve yolcularının muafiyet evrak uygulamalarını da denetledi.

Sokağa çıkma kısıtlamalarının uygulandığı günde ilçe merkezindeki ana cadde  ve sokaklardaki denetimlerde kişilerin muafiyet kapsamında olup olmadıklarının yanı sıra durumlarının muafiyet sebebine dair zaman ve güzergahla uyumluluk gösterip göstermediği kontrol edildi.

İlçe Kaymakamı Mehmet Nuri Çetin, denetimler sonrasında Boyabat Sesi gazetsine yaptığı açıklamada, ilçede alınan tedbirlerle Covid-19 vakalarında çok büyük oranda düşüşler olduğunu söyledi. Çetin, "Covid-19 vakalarında alınan tedbirlerle ülkemizde olduğu gibi ilçemizde de önemli düşüşler oldu. İlçemizde bin ikiyüzlü vaka sayıları bu günlerde ellilere düştü. Bu hızlı düşüş, elbetteki alınan tedbirin sonucudur. Tedbirlerimizi almaya devam ederek te bu hastalığın üstesinden geleceğiz.

Bu gün belediyemiz, jandarmamız, polisimiz ve tüm ekibimizle denetimlerimizi yaptık. Biz buradan Boyabat halkına teşekkür ediyoruz. Denetimlerde tüm Boyabat halkımızın firesiz kurallara uyduğunu gördük. Bu duyarlılıkları için vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Devlet, vatandaş işbirliğinde güzel bir birliktelik var. Denetimlerimiz, inşallah ülkemize hayırlı olur." dedi.

Denetimlere Belediye Başkan Yardımcısı Kadir Çeltikçi, İlçe Emniyet Müdürü Ali Asker Bayar, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Nihat Aydın, sağlık görevlileri ve diğer ilgililer katıldılar.

Mahmut Coşkun

Güncelleme Tarihi: 15 Şubat 2021, 13:41
YORUM EKLE
YORUMLAR
Kamil Kemal
Kamil Kemal - 3 yıl Önce

Adnan Menderes bulvarı üzerinden keza, yıldız mahallesi Aşiyan caddesinde anlık denetimler yapın bakalım
İlçe halkı eksiksiz yasağa uyuyormu. Adamlar oluk oluk ev ziyaretinde. Maske unutulmuş. Araçlar gece gündüz geliyor gidiyor.

Ali
Ali - 3 yıl Önce

Gösterişi seviyorlar.

SIRADAKİ HABER

banner115