Boyabat ilçe merkezinde 7 ayrı ekip Kovid-19'a karşı denetimlerde bulundu. 

Boyabat ilçe merkezinde 7 ayrı ekip Kovid-19'a karşı denetimlerde bulundu. 

Boyabat ilçe merkezinde 7 ayrı ekip Kovid-19'a karşı denetimlerde bulundu. 

Boyabat Kaymakamlığı tarafından organize edilen, resmi kurum ve stk temsilcilerinden oluşturulan 7 ayrı ekip ilçede Kovid-19 salgınına karşı alınan tedbirler kapsamında halkın yoğun olarak bulunduğu iş yeri ve benzeri yerlerde denetimlerde bulundular. 

İçişleri Bakanlığı İller İdaresi Genel Müdürlüğü'nün 04.06. tarih ve E.8772 sayılı yazısı ve ilgili genelgeler doğrultusunda ilçe merkezinde ilçe merkezinde faaliyet gösteren berber, kuaför, güzellik salonları, ticari taksiler, toplu ulaşım araçları, spor tesisleri, pazar yerleri, park - bahçeler, kahvehaneler, camiler, açık alanlar, oteller ve bunun gibi yerlerde denetimlerde bulunuldu. 

İlçe Kaymakamlığı tarafından belirlenen 7 ayrı ekip tarafından gerçekleştirilen denetimlere Belediye Başkanlığı, İlçe Emniyet Müdürlüğü, İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü, Boyabat Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığı, İlçe Sağlık Müdürlüğü, İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü, Boyabat Şoförler ve Otomobilciler Odası, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü yetkilileri katıldılar. 

Denetimlerde maske kullanımı, sosyal mesafe, hijyenik ortam, çevre temizliği, dezenfeksiyon ve benzeri kontroller yapılıp iş yeri sahibi ve işletmeciler ile açık alanlardaki vatandaşlar uyarıldı. 

Denetlemeler sonrasında görülen eksiklikler, olumlu ya da olumsuzlukların rapor haline getirilerek ilçe kaymakamlığına sunulacağı, raporların değerlendirilmesi sonrasında da gerekli kararlar alınıp uygulamaya konulacağı öğrenildi.

Mahmut Coşkun

Güncelleme Tarihi: 05 Haziran 2020, 17:41
YORUM EKLE
YORUMLAR
Sefo6157
Sefo6157 - 4 yıl Önce

Gezdiniz de ne oldu. Millet yine maskesiz, muhabbet on numara, güvenli mesafe kuralına uyulmuyor. Tavsiyem şu, kucak kucağa otursunlar daha çabuk ölürler..
İstenildiği gibi bir toplum oluştu ve bu kafayla hiç bir şey düzelmez.

SIRADAKİ HABER

banner115