Boyabat İlçe Emniyet Müdürlüğünde Trafik Haftası Çalışmaları

Boyabat İlçe Emniyet Müdürlüğünde Trafik Haftası Çalışmaları

Boyabat İlçe Emniyet Müdürlüğünde Trafik Haftası Çalışmaları

Boyabat İlçe Emniyet Müdürlüğü her yıl mayıs ayında kutlanan trafik haftası münasebetiyle çalışma gerçekleştirdi. 

Sinop'un Boyabat ilçesinde trafik haftası sebebiyle İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından çalışma başlatıldı.Bu çalışmalar kapsamında ekipler Karacaören Trafik Kontrol noktasında vatandaşları trafikte daha duyarlı davranmaya,karşılıklı saygı içerisinde kurallara riayet etmeye davet etti.Çalışmalara katılan Boyabat İlçe Emniyet Müdürlü Ali Asker Bayar sürücüleri bilgilendirdi.

Bayar yaptığı açıklamada'' Boyabat İlçe Emniyet Müdürlüğü olarak bizler, her zaman olduğu gibi, 2-8 Mayıs Trafik Haftası’nda da sizlerin güvenliği için görev başında olacağız. Siz de trafikteyken harfiyen kurallara uyun ve lütfen bu yolda hep birlikte olduğumuzu unutmayın.

“Bu yıl Evdeyim Ama Trafik Kuralları Aklımda" ve "Trafikte Her Yıl Daha İyiye" sloganıyla tüm vatandaşlarımızın ve 7/24 çalışan görevlilerimizin “Karayolu Güvenliği ve Trafik Haftası'nı kutluyorum.” ifadelerini kullandı.

İlçe Trafik denetleme Büro Amirliği personeli daha sonra şehirde vatandaşların trafik kurallarına daha dikkatli riayet etme hususlarında bilgilendirme gerçekleştirdi.

-Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 06 Mayıs 2020, 16:32
YORUM EKLE
YORUMLAR
Boyabatlı
Boyabatlı - 4 yıl Önce

Her gün daha iyiye diyorsunuz ama denetimler de sıkı tedbir yok boyabat çıkışında aytemiz petrolün ilerisinde bekleyen polis ve bekçiler geçen araçları durdurmuyor bile ateş ölçmeyide bıraktılar millet rastgele girip çıkıyor sanki virüs bitmiş gibi...

SIRADAKİ HABER

banner115

banner124

banner138