Boyabat Esnaf Kefalet'ten esnafa maske desteği

Boyabat Esnaf Kefalet'ten esnafa maske desteği

Boyabat Esnaf Kefalet'ten esnafa maske desteği

Boyabat Esnaf Kefalet Kooperatifi, Korona virüs ile mücadele kapsamında başlattığı 25.000,00 TL’lik kredi destek kampanyasından sonra şimdi de esnafın maske ihtiyacını karşılamak için, Boyabat’ta bölge bölge maske dağıtmaya başladı. 

15.04.2020 tarihinde Boyabat Küçük Sanayi Sitesi ve Orta Çarşıya dağıtılan maskeler, esnaflar tarafından memnuniyetle karşılandı. Esnaflar Kooperatif Başkanı, yetkilileri ve personeline teşekkür ettiler. 

Önümüzdeki günlerde de Adnan Menderes Bulvarı ve diğer mahallerdeki esnaflara da maske dağıtılacağı öğrenilirken yoğunluk olmaması ve sosyal mesafeyi korumak adına esnafların sadece iş yerlerinde maske dağıtılacağı ,kooperatif binasında maske dağıtılmayacağı özellikle bildirildi. 

Esnaf Kefalet Kooperatif Başkanı Metin Gökmen '' Bu zor günlerde esnafa hem uygun şartlarda kredi hem de hijyen konusundaki desteklerinin devam edececek.Ayrıca 25.000,00 TL’lik kredi müracaatlarımız devam etmektedir. Kredi için Kooperatifimizin 0368 315 1166 nolu telefonuna başvurabilirsiniz.'' ifadelerine yer verdi.

-Boyabat Sesi


 

Güncelleme Tarihi: 17 Nisan 2020, 13:38
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner115