Boyabat Büyük Cami tuvaletleri ücretli oldu

Boyabat Büyük Cami tuvaletleri ücretli oldu

Boyabat Büyük Cami tuvaleti ücretli oldu

Boyabat Büyük Cami ( Beyazıt Cami ) meydanında bulunan cami tuvaletleri ücretli hale getirildi.

Uzun yıllardır Boyabat'ta vatandaşlara ücretsiz olarak sunulan ve restorasyon çalışmaları kapsamında yeniden düzenlenen, Boyabat Büyük Cami meydanı içerisinde yer alan cami tuvaletleri, ücretli hale getirildi. Cami tuvaletlerine giriş fiyatı 1 TL olarak belirlendi.

Güncelleme Tarihi: 18 Aralık 2021, 15:05
YORUM EKLE
YORUMLAR
Ali geçgün
Ali geçgün - 2 yıl Önce

Pisuvarları takıldımı gene paçalara kadar sidiğin içindemi ihtiyaç gidereceğiz

Sabri Apaydın
Sabri Apaydın - 2 yıl Önce

1 Liraya su içip, 1 Liraya işemek. İlahi kapitalizm sen adamı güldürürsün.

Yasin Meral
Yasin Meral - 2 yıl Önce

En çok merak ettiğim kime göre neye göre bu ücretlendirme hijyenik olacak eskiye bakarak buna lafım yok sonuçta masayı koyan arkadaş hijyen olmasını da düşünmüştür bu ayrı konu asıl mesele 30000 bin nüfuslu Boyabat ta neye istinaden ilgili arkadaşa bu görev verildi bu görev karşılığında belediye bir kar elde ediyor mu etmiyor ise adil davranarak konuyu kura ile belirlemesi daha adil olmazmıydı unutmayalım ki büyüksehir örneğine gerek yok İlimiz Sinop'ta bile WC ler ihale usulü veriliyor oysaki Boyabat belediyesi burayı ücretsiz yapıp birde temizlik görevlisi vermişti oraya güya günde 3 defa temizlik yapılması gerekiyordu he birde bilen var bilmeyen var Hayvan pazarının kantin işletmeside yine aynı şekilde güya kimse ihaleye girmedi diye şuan emekli bir belediye personeli işletmekte sözüm o ki bu devran böyle gitmez gitmemeli!!!

Esra Akca
Esra Akca - 2 yıl Önce

En azindan belki daha temiz ve hijyenik olur. Kullanilamayacak katar pis oluyordu.

boyabatlı
boyabatlı - 2 yıl Önce

boyabat beyazıt camii tuvaletlerini ücretli yapıldı da tuvalete giren vatandaş tuvalete girmeyip te abdest almaya girdiyse oda tuvalet parası olarak 1 tl ödeyecekmi acaba. Bu giriş kapısı önünde bekleyen vatandaş ne bilecek vatandaşın tuvaletemi girdi abdest mi aldı acaba. Çıkışta demesinki vatandaşa tuvalet parası verevceksin diye vatandaşlarla kavga gürültü etmeseler bari. Boyabat Belediyesi Bunu böyle yapacağına keşke başka türlü bir çözüm bulsaydı. İş Kur çalışanlarından bir eleman görevlendirebilirdi. Buraya Sayın Boyabat Belediye Başkanı Şefik ÇAKICI bey ;

Sefo6157
Sefo6157 - 2 yıl Önce

İyi güzelde; millet ihtiyacını paçalara kadar sidik ve pislik içerisinde gidermeye devam mı edecek. Tuvaletlerde sifon yok, tuvaletler ve pisuarlar pislik içerisinde. Kışın neyse de yazın kokudan bayılıyor insan. Havalandırma hak getire. Bir de bu ortamda abdest alan insanlar var ki; daha kapıdan çıkmadan abdesti bozulur.
Belediye olarak bir hizmet veriyorsanız temiz yapın da bir şeye benzesin.

SIRADAKİ HABER

banner115