BOYABAT BELEDİYESİ’NDEN BAYRAM TEMİZLİĞİ

BOYABAT BELEDİYESİ’NDEN BAYRAM TEMİZLİĞİ


Boyabat Belediyesi Çevre Temizlik İşleri ve Park Bahçeler Müdürlüğü ‘Kurban Bayram’ı öncesinde şehirde hummalı bir çalışma başlattı.

Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından yapılan çalışmayla bayrama kadar Boyabat’ın bütün mahallelerinde detaylı temizlik çalışması başlatıldı.

Temizlik işlerine bağlı ekiplerce çöp konteynırları köpüklü suyla yıkanarak, dezenfekte edildi.

Park ve Bahçeler Müdürlüğü Kenti Güzelleştiriyor

Boyabat Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından şehrin birçok noktasında devam eden çalışmalarla mahalle, park ve bahçeler ile çocuk oyun alanları güzelleşiyor.

Şehrin birçok noktasında eş zamanlı olarak hummalı bir çalışma başlatan Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri bir yandan binlerce çiçeği toprakla buluştururken, yeni oturma gurupları, duvar süslemeleri ve birçok noktada gerçekleştirmiş olduğu çiçek dikimi ile vatandaşların beğenisini topluyor.

Çalışmalar hakkında bilgi veren Belediye Başkanı Şefik Çakıcı; “Düzenli olarak sürdürülen temizlik çalışmalarının yanı sıra Boyabat genelinde adına bayram temizliği dediğimiz detaylı bir çalışma başlattık.

Boyabat Belediyesi Çevre Temizlik İşleri ve Park Bahçeler Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerimiz yapmış olduğu çalışmalarla hem şehrimizi temizliyor, hem de güzelleştiriyorlar. Emeği geçen tüm belediye çalışanlarıma teşekkür ediyorum. Arife gününe kadar sürecek çalışmaların ardından Boyabat’ımızı daha temiz ve daha güzel bir hale getireceğiz. Başlattığımız uygulama sadece bayram öncesinde kalmayacak ve belirli periyotlarla tekrarlanacak.” dedi.

-Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 18 Ağustos 2018, 12:56
YORUM EKLE
YORUMLAR
Ayşe Gün
Ayşe Gün - 6 yıl Önce

Cuma pazarının kurulduğu yeri, suyla bir yıkasanız çok iyi olur. Sineklerden durulmuyor..

Nur
Nur - 6 yıl Önce

Kaç bayramdır mezarlıkları temizlenmiş görmüyoruz.Her yeri ot sarmış.Önceden bu kadar değildi.Lütfen mezarlıkları unutmayalım

SIRADAKİ HABER

banner115