Boyabat Belediyesi, berberleri bilgilendirdi

Boyabat Belediyesi, berberleri bilgilendirdi

Boyabat Belediyesi, berberleri bilgilendirdi

Boyabat Belediyesi zabıta ekipleri ilçede faaliyet gösteren berberleri ziyaret ederek, korona virüsüne karşı önleyici tedbirlerin alınması konusunda bilgilendirme ve uyarılarda bulundular. 

Boyabat Belediyesi Zabıta Müdürü Eyüp Çetinkaya ve ekipleri ilçede hizmet veren berberleri ziyaret ederek, oluşabilecek hastalıklara karşı alınması gereken tedbirler konusunda bilgilendirmelerde bulundular. Ekiplerin toplum sağlığını korumak amaçlı denetimlerini ilerleyen zamanlarda da devam ettirecekleri bildirildi. 

 

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Şefik Çakıcı; 

"Bilindiği üzere Çin'de ortaya çıkan korona virüsünün ülkemizde de görülmesiyle birlikte belediye olarak her alanda takip ve denetimlerimize devam ediyoruz. İlçemiz berberlerine de vatandaşlarımıza daha steril bir ortamda hizmet vermeleri için gerek malzemelerini dezenfekte etmeleri gerek de önlük kullanmaları konusunda bilgilendirmelerde bulunduk. Halkımızın da bu günlerde biraz daha tedbirli davranmaları gerekiyor. Ben berberlerimize göstermiş oldukları hassasiyetten ötürü teşekkür ediyor, kolaylıklar diliyorum" dedi.

Mahmut Coşkun

Güncelleme Tarihi: 17 Mart 2020, 10:01
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner115

banner124

banner138