Bir Tabela Koymak Bu Kadar Zor mu ?

Bir Tabela Koymak Bu Kadar Zor mu ?

Boyabat'ın en önemli turistik mekanlarından biri olan tarihi Boyabat Bazalt Kayalıklarına ,ulaşmakta turistler güçlük çekiyor.

Boyabat'ta yıl içerisinde binlerce turist ağırlayan Bazalt Kayalıkları Tabiat Anıtı'na ulaşmak, yerli ve yabancı turistlere  oldukça zor anlar yaşatıyor. Belli yerlerde tabela eksikliğinden yanlış yollara giren turistler daha sonra geri dönerek doğru yol arama çabasına giriyor.

Özellikle Bazalt Kayalıkları ile Kovaçayır Köy ayrımında büyük sıkıntı yaşayan turistler  çatal ayrımından nereye gideceklerini bilemiyor.

Ünlü Şakacı Mustafa Karadeniz Nisan ayı gibi Boyabat'ın tanıtımı için geldiği Bazalt Kayalıklarını bulamamış  Çiftçi Tv 'de  sert eleştiriler gerçekleştirmişti.Bu denli önemli bir turistik mekanın çevresine tabela konulmamasını anlayamadıklarını belirten  Karadeniz yetkililerin duruma müdehale edip , rehber olacak tabelaların  biran önce düzenlenmesini  talep etmişti.


Bizde bu bölgeyi sizler için ziyaret ettik ,Bazalt Kayalıkları ile Kovaçayır Köyü Çatal ayrımından  turistlerin nereye gideceği belli olmayan bir durum söz konusu.Yöre halkı kendi imkanları dahilinde tebeşirle durumu geçiştirmeye çalışsada bu çare olmamış gözükmekte.


Güncelleme Tarihi: 06 Ağustos 2018, 08:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner115