Bayrağımızı Kimse İndiremez, Hatta Cesaret Edemez

Boyabat Kalesinde Dalgalanan Şanlı Bayrağımızın 15 Eylül 2018 günü akşam saatlerinde henüz bilinmeyen bir nedenle aşağı sarkmasını fark eden Boyabat Belediyesi yetkilileri hemen müdahale ederek önceki haline getirdiler.

Bayrağımızı Kimse İndiremez, Hatta Cesaret Edemez

Boyabat Kalesinde Dalgalanan Şanlı Bayrağımızın 15 Eylül 2018 günü  akşam saatlerinde henüz bilinmeyen bir nedenle aşağı sarkmasını fark eden Boyabat Belediyesi yetkilileri hemen müdahale ederek önceki haline getirdiler.

Boyabat Kalesinde her gün dalgalanan şanlı bayrağımızın 15 Eylül 2018 Cumartesi günü akşam saatlerinde gönderin ortalarına doğru indiğini gören Boyabat Belediyesi yetkilileri derhal kaleye giderek bayrağımızı normal yerine çekerek, tekrar dalgalanmasını sağladılar.

Gazetemizi arayan çok sayıda okuyucumuz olayın aslı nedir soruları üzerine araştırmalar yapıp yetkililerden bilgi aldık. Bayrağın bağlı olduğu ipin aşırı rüzgarın etkisiyle , ya da kaleyi ziyaret eden küçük yaştaki çocukların göndere bağlı iple oynamaları sonucunda ipin gevşemesiyle bayrağın aşağı sarkmış olabileceği olası ihtimaller arasında. Bayrağın kesinlikle art niyetli, bir indirme olamayacağını belirten yetkililer, böyle bir olasılık olmadığı gibi , görgü tanığı da yok, ifadesinde bulundular.

Not : Haberde yayınladığımız fotoğraf ve video görüntüler 13.09.2018 Perşembe günü Boyabat Kalesini yerel ve ulusal medyada tanıtmak için yaptığımız çalışmalardan alınan kısa görüntülerdir. Hafta içerisinde Boyabat Kalesi haber ve belgeselini yayınlayacağız.

Güncelleme Tarihi: 16 Eylül 2018, 11:55
YORUM EKLE
YORUMLAR
Huseyin erol
Huseyin erol - 6 yıl Önce

Yetkililere kalsa alti ay oyle dururdu o bayrak biz aradik ta oyle duzelttiler yoksa ozellikle zabita arkadaslar yatarak para kazaniyor

SIRADAKİ HABER

banner115