Başkan Çakıcı "TOKİ ALTI AY SONRA BOYABAT'TA"

Başkan Çakıcı "TOKİ ALTI AY SONRA BOYABAT'TA"


Başkan Çakıcı "TOKİ ALTI AY SONRA BOYABAT'TA"

Boyabat 1868 Spor'un Bal Ligindeki başarısı için düzenlenen toplantıda konuşan Boyabat Belediye Başkanı Şefik Çakıcı, Boyabat 1868 Spor'un bal ligindeki başarıları için yaptığı konuşma sonrasında Boyabat'taki çalışmalarına da değindi.

Boyabat için gece gündüz çalıştıklarını ve çalışmaya da devam ettklerini belirten Çakıcı, Boyabat'ı cazibe merkezi haline getireceklerini ifade ederken "Ne söz verdiysek yapıyoruz, tek tek gerçekleştiriyoruz. Kasaplar Çarşısını bitirdik, şimdi Orta Çarşı restorasyon çalışmalarımız başlayacak. İlçemize hiç yakışmayan meyhanelerin olduğu ve bazı yerler özelleştirilerek bazı bölümler otopark olacak.

Kırkkızlar Kayası'na yapacağımız Cam Teras ve Sosyal tesislerin proje aşaması bitti, ihale aşamasındayız. Projemiz bittiğinde ilçemizin turizmine,tarihi ve kültürel varlığına önemli bir katkı sunacaktır.

Vatandaşlarımızın merakla beklediği doğalgazada inşalla bir yıl içinde kavuşacaklarını ifade eden Çakıcı, "Doğalgazın ilk ateşini Eski Mezbahanın olduğu yerde yakarak, aşama aşama ilçemizin her mahallesinde doğalgazı vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız" dedi.

Halkın merakla beklediği TOKİ konutlarına da değinen Çakıcı, "İlçemize hizmet için Ankara'ya ziyaretler ve istişarelerimiz devam ediyor. Vatandaşlarımıza verdiğimiz söz gereği olarak TOKİ Genel Müdürlüğünü ziyaret ettik. İnşallah 6 ay sonra Çalışmalarda Daylı Köyü mevkiinde üniversitelerin olduğu alanlarda inşaat alanlarını belirledik. 

2020 yılının Mart ayında vatandaşlarımızdan talep almaya başlayacağız. 2+1 ve 3+1 daireler yüzde 10 ve yirmi gibi peşinatlarla 15 yıl gibi süreyle metrekaresine göre ayda 600-800 lira taksitle vatandaşlarımızı güvenli ve sağlam konutlara kavuşturacağız.

Ben şu an fazla ayrıntılara girmedim, kısa bir süre sonra bir basın toplantısı düzenleyerek konuyla ilgili ayrıntılı açıklamalarda bulunacağım" ifadelerinde bulundu.

Mahmut Coşkun

Güncelleme Tarihi: 05 Ekim 2019, 11:18
YORUM EKLE
YORUMLAR
İbrahimcan_57
İbrahimcan_57 - 5 yıl Önce

Ne kadar geri itebilirsiniz eninde sonunda TOKİ de gelecek. Gaz da Boyabat şehir içine dağıtım yapılacak rantcilar yani tupculer Kömürcüler onlar bunlar Boyabatin kaymağını şimdiye kadar kaymağını sömüren emen vatandaşlar elbet sonunuz gelecek sizi kimse kayiramayacak sümen altı edemeyecek. Cunku dönem sosyal medya dönemi yapılan hile ser aynı gün ayyuka çıkar kimse merak etmesin. HER SEY COK GUZEL OLACAK

vatandaş
vatandaş - 5 yıl Önce

valla başkan eğer meyhaneler konusunua değinirsen boyabat a çok büyük iyilik etmiş olursunuz çarşıyı kurtarmış esnafı rahatlatmış olur işlerimiz açılmış olur inşAllah bunu çabuk gerçekleştirirsiniz ailelerimiz çarşıya gidemiyor oysa yirmi otuz kırk yıl önce çarşımız çok güzeldi .başarılar dilerim başkanım.

Numan özgün
Numan özgün - 5 yıl Önce

Slm,bşk bu söylemlerinizin bir an evel filiyata geçmesini dilerim

Boyabatsever
Boyabatsever - 5 yıl Önce

Konutlar yatay mimariye gore yapılmalı.

boyabatsever
boyabatsever - 5 yıl Önce

Yatay mimari olmalı...

Hamdi ozsoy
Hamdi ozsoy - 5 yıl Önce

Sayin başkanimi tebrik ediyorumcalişmalarindan dolayi ben gerzeliyiyim inşAllah bizim başkanda boyle bir girişimde bulunur gerzeli hemşerilerimde ev sahibi olur yazin gurbetten gelen hemşerilerim kendi evlerinde oturur gerzede evler gercekten cok pahali belki toki gelirse pahaliligin onune gecilir baskanimiza ve ekibinize iyi çalismardar dileriz

SIRADAKİ HABER

banner115