Başkan Çakıcı, Ramazan Çadırlarında Vatandaşlarla Buluştu

Başkan Çakıcı, Ramazan Çadırlarında Vatandaşlarla Buluştu

Belediye Başkanı Şefik Çakıcı, Ramazan ayı boyunca iftar verilen çadırlara gelerek vatandaşlarla sohbet edip, "Boyabat ilçesindeki vatandaşlarımın sıkıntılarından başkan olarak ben mesulüm" dedi.

Boyabat ilçesinde Ramazan ayı boyunca Boyabat Ticaret Odası ve Boyabat Belediyesi tarafından İnönü İlkokulu bahçesine kurulan iki iftar çadırında verilen iftar yemeğine katılan Belediye Başkanı Şefik Çakıcı, çadırdaki masaları dolaşıp, hoş geldiniz dedi. Kısa sohbetlerde bulundu.

Çakıcı, burada yaptığı konuşmada 'Ramazan ayında, belediyenin verdiği iftar, komşularımla, genç kardeşlerimle, büyüklerimle açacağım iftar  benim evimdeki iftardan daha değerlidir' diyerek, burada olma sorumluluğunu duyan bütün misafirlerimize, kardeşlerimize teşekkür ediyorum, diyerek başlağı konuşmasına devamla;

"Bir ay önce hoş geldin ya Ramazan dedik, şimdi de güle güle ya Ramazan diyoruz. Bizleri bu coğrafyada Müslüman olarak yarattığı için, oruç tutmayı nasip ettiği için hamd ediyoruz, şükrediyoruz Allahımıza. Ve sizin gibi güzel insanları iftar çadırımızda ağırladığım için şükrediyorum Allahıma. Ramazanın huzurunu, maneviyatını, bereketini bizlerle paylaştığınız için hepinize çok teşekkür ediyorum.

Ben Boyabat Belediye Başkanı olarak bacasından dumanı tütmeyenden mesulum, yılın 12 ayında boğazından lokma geçmeyenden mesulum, eğer bir yetim, öksüz ayağına ayakkabı giyemiyorsa bunun sorumluluğu benimdir. Ama bunları sizer bilip te bana ulaştırmıyorsanız, o zaman sizler de sorumlu olursunuz.

Boyabat Belediyesi sizlerin emrindedir, Şefik Çakıcı sizlerin hizmetkarıdır. 30 Ramazan boyunca sizlere hizmet veren zabıta, park ve bahçeler müdürlerimiz Vedat Bey ve Eyüp Beyin şahsında bütün ekibine çok teşekkür ediyorum. Öğretmenevi aşçısı Erol kardeşime ve ekibine  teşekkür ediyorum. Bütün işadamlarımıza teşekkür ediyorum. İlk 20 gün bu çadırlarda iftar yemeği veren ticaret odası başkanımız ve yönetimine teşekkür ediyorum. Bayramınız mübarek olsun, hayırlı akşamlar, afiyet olsun." dedi.

Mahmut Coşkun

Güncelleme Tarihi: 03 Haziran 2019, 22:45
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner115