Başkan Çakıcı, Covid-19 salgını hakkında açıklamalarda bulundu 

Başkan Çakıcı, Covid-19 salgını hakkında açıklamalarda bulundu 

Boyabat Belediye Başkanı Şefik Çakıcı, yakalandığı Covid-19 sonrasında tedavi ve izolasyon süreci sonrasında görevine başlayarak, vatandaşlara teşekkür edip salgına karşı uyarılarda bulundu. 

Başkan Çakıcı, yakalandığı Covid-19 nedeniyle iki hafta süreyle tedavi sonrasında görevine başlayarak, makamında vatandaşlara hitaben basın açıklamasında bulundu. Çakıcı, açıklamalarında; 

"Saygıdeğer hemşehrilerim, değerli dostlarım 7 Eylül Pazartesi günü Covid-19 şüphesiyle test yaptırmıştım, sonuç pozitif çıktı. Başhekimimiz tedavi görmemi istedi. Devlet hastanemizde bir hafta süreyle tedavi altında bulundum. 

Özellikle başhekimimiz Seda Hanımı şahsında bütün sağlık çalışanlarımıza candan teşekkür ediyorum. Hakikaten uzaktan göründüğü gibi değilmiş. Sağlık çalışanlarımızın durumunu orada gördüm. Hastalara verdikleri değeri, tedavi yöntemlerinin tamamını bizzat orada yaşadım. 

Özelikle hemşehrilerime şunu söylemek istiyorum. Hiç bir mazeretle yapılan tedbirsizlik, ne olursa olsun yapılan hiçbir tedbirsizlik, hastanede yarım saat tavana bakmaya ve gece üçe dörde kadar ağrılar çekmeye değmez. Bu açıdan tedbirli olalım. Özellikle Allah devletimize zeval vermesin. Bu cümleyi özellikle kuruyorum, çünkü orada yaşadım ben bunu. 

Tedavi süreci boyunca gerek sosyal medyadan ve sosyal iletişim araçlarıyla bana geçmiş olsun dileklerini ileten tüm dostlarımıza ve hemşehrilerimize, yurt içinden ve yurt dışından bütün hemşehrilerimize, dostlarımıza candan teşekkür ediyorum. 

Değerli hemşehrilerim, kamu kurumlarına çok önemli bir işiniz olmadığı olmadığı müddetçe gelmeyiniz. Bu hastalıktan korunmanın tek çaresi tedbir. Kesinlikle evden dışarı maskesiz çıkmayalım. 

Sizlere saygılarımı sevgilerimi sunuyorum. Sadece şunu söylüyorum ki bu virüs nedeniyle sosyal mesafeyi koruyacağız. Fakat hizmetlerle aramda hiç bir sosyal mesafe kalmadı. İnşallah bu günden itibaren, bütün projelerimizi tekrar takip ederek Boyabat'ı 2023'e hep beraber hazırlayacağız. Allah'a ısmarladık diyorum sizlere, sevgi ve saygılarımı sunuyorum."
ifadelerinde bulundu. 

Mahmut Coşkun
 

Güncelleme Tarihi: 21 Eylül 2020, 14:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner115