Ak Partili Milletvekillerinden Boyabat Ziyareti

Ak Partili Milletvekillerinden Boyabat Ziyareti 

 AK Parti MKYK Üyesi ve İstanbul Milletvekili Erol Kaya ve beraberindeki Ak Partili milletvekilleri Sinop programı kapsamında Boyabat ilçesini ziyaret ederek tarihi mekanlarda incelemelerde bulundular. 

Boyabat ilçesi ziyaretine AK Parti MKYK Üyesi ve İstanbul Milletvekili Erol Kaya, AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Ak Parti Sinop Milletvekili Dr. Nazım Maviş, Ak Parti Adana Milletvekili Ahmet Zembilci, Ak Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, Ak Parti Ardahan Milletvekili Orhan Atalay ile önceki dönemler Ak Parti Çankırı Milletvekili İdris Şahin, Giresun Milletvekili Mehmet Geldi ve Muş Milletvekili Muzaffer Çakar katıldılar. 

Boyabat Belediye Başkanı Şefik Çakıcı, Ak Parti Sinop İl Başkanı Uğur Giresun ve Boyabat Ak Parti İlçe Başkanı Ferhat Yıldız tarafından tarihi Beyazıt Camisi önünde karşılanan misafir heyet, Boyabat'ın tarihi mekanları olan Orta Çarşı, Kasaplar Çarşısı, restorasyon çalışmaları tamamlanarak yeniden ibadete açılan Kaya Camisi, Beyazıt Camisi ve tarihi evleri gezerek yetkililerden bilgi aldılar. 

Gezi sonunda Boyabat Sesi muhabirine ziyaretle ilgili açıklama yapan AK Parti MKYK Üyesi ve İstanbul Milletvekili Erol Kaya "Biz sekiz milletvekili arkadaşlarımızla beraber Sinop'a geldik. Kıymetli il başkanımız Uğur Bey ve değerli milletvekilimizin misafiri olarak bulunduk. 

Ama Sinop'u gezip görüp de Boyabat'a uğramamak eksiklik olurdu. Dolayısıyla Boyabat'ı uzun yıllar bilen bir insanım. Boyabatlı çok arkadaşlarımız dostlarımız var. Bir de burası belediyecilik açısından, özellikle çöküntü haline dönüşmüş olan mahallelerin ve ilçelerin ayağa kaldırılması açısından örnek bir ilçemizdir. Tarihi binaların restorasyonu, sağlıklaştırma çalışmaları bakımından örnek bir ilçemiz. 

Bu önemli çalışmaları için hem belediye başkanımızı hem milletvekilimizi tebrik ediyorum. İnşallah bu ayağa kaldırılan yapılara iyi de bir fonksiyon verilerek burası turizm destinasyonlarına önemli bir yer olur. Dolayısıyla hem Boyabat'ın geleceği hem de Türkiye'mizin geleceği için önemli örneklerimizden birisi olur. Safranbolu nasıl ayağa kaldırılıp bu noktaya taşındıysa niye olmasın derim. Allah bunu da başarmayı nasip eylesin, bana da görmeyi nasip eylesin. 

 

Ben Boyabatlıların şanslı olduğunu söylüyorum. Hem başkanımızı hem de milletvekilimizi tebrik ediyorum." ifadelerinde bulundu. 

Mahmut Coşkun


 

Güncelleme Tarihi: 17 Kasım 2019, 17:44
YORUM EKLE
YORUMLAR
hasan.........
hasan......... - 4 yıl Önce

................

................

Cok beklersiniz........

vatandaş
vatandaş - 4 yıl Önce

başka yeni foto varsa yayınlarmısınız çok özlemişim boyabatı ?

SIRADAKİ HABER

banner115