AK PARTİ  BOYABAT İLÇE BAŞKANLIĞI BAYRAMLAŞMA PROGRAMI DÜZENLEDİ

AK PARTİ  BOYABAT İLÇE BAŞKANLIĞI BAYRAMLAŞMA PROGRAMI DÜZENLEDİ

AK PARTİ  BOYABAT İLÇE BAŞKANLIĞI BAYRAMLAŞMA PROGRAMI DÜZENLEDİ

Ak Parti Boyabat İlçe Başkanlığı tarafından Ramazan Bayramı dolayısıyla bayramlaşma programı düzenlendi

Ak Parti Boyabat İlçe Başkanlığı tarafından Ramazan Bayramı dolayısıyla bayramlaşma programı düzenlendi. 15 Temmuz Şehitler Kültür Merkezi konferans salonunda düzenlenen bayramlaşma programına; Ak Parti Sinop Milletvekili Nazım Maviş, Belediye Başkanı Şefik Çakıcı, Ak Parti Sinop İl Başkanı Uğur Giresun, Sinop İl Genel Meclisi Başkanı Yakup Üçüncüoğlu, Ak Parti İlçe Başkanı Ferhat Yıldız, İl Genel Meclisi üyeleri Mustafa Demircan, İsa Bağcı, Rıdvan Mete, Sinop Dernekleri Federasyonu (SİNDEF) Başkanı Hasan Dalkıran, stk temsilcileri, muhtarlar, partililer ve vatandaşlar katıldılar.

Programın açılışında Ak Parti İlçe Başkanı Ferhat Yıldız, Belediye Başkanı Şefik Çakıcı ve Ak Parti Sinop İl Başkanı Uğur Giresun salondaki izleyicilerin Ramazan Bayramlarını kutlayıp, Ak Parti iktidarları döneminde verilen hizmetlerden bahsedip, başarılı çalışmaları neticesinde 31 Mart yerel seçimlerinde başarılı sonuçlar alıp, CHP'nin elindeki üç belediyeyi de Ak Parti'ye kazandırdıklarını söylediler. Seçim sonrası ise verimli çalışmaları ile vatandaşlara en iyi hizmet vermenin gayreti içinde olacaklarını ifade ettiler.

Ak Parti İlçe Başkanı Ferhat Yıldız, İstanbul'da seçmen olup ta Boyabat'ta bulunan vatandaşlardan imkanı olmayanları İstanbul'a taşıyacaklarını da belirterek, bu durumdaki vatandaşların kendileriyle irtibata geçmeleri uyarısında da bulundu.

Ak Parti Sinop Milletvekili Nazım Maviş, salondaki partililer ve vatandaşların Ramazan Bayramlarını kutlayıp, Kurban Bayramına sağlık ve sıhhat içinde kavuşmalarını diledi. Maviş Boyabat halkının 31 Mart seçimlerinde kendilerine verdikleri desteklerden dolayıda teşekkür edip, parti teşkilatlarının da bu başarıda etkili olduklarını vurguladı, Maviş, "Bu başarının arkasında birkaç tane temel husus var. Sizler, birlikte yola çıkacağımız arkadaşları tercih ve tespit yaparken ben dahil hiç kimse 'kim bana daha yaınsa onu aday göstereyim', diyerek yola çıkmadı. Temel soru, kim benim adamım, değil. Temel soru, partimizin temel ilkelerine bağlılık koşulu ile kiminle kazanırım sorusudur. Bu sorunun cevabı da, Türkiyenin sokaklarında, kahvehanelerinde cevap bulması gereken bir sorudur." 

Partilerinin başarılı olmasındaki ikinci hususun da partilerinin içindeki birlik ve beraberliğin olduğunu söyleyen Maviş, "Hamdolsun ki 31 Mart seçimleri öncesinde onlarca aday adayı olmasına rağmen, hem belediye başkanlıklarında hem il genel ve belediye meclisi üyelikleri belirlenmesi sonrasında hiçbir kırgınlık, dargınlık olmadan birlik ve beraberlik içinde seçim çalışmalarını başarıyla sürdürmüşlerdir. Başarıdaki üçüncü husus ta çok çalıştık, elhamdülillah Cenabı Hak bizi mahçup etmedi." 

Dış güçlerin Türkiye'nin güçlü olmasını istemediklerini vurgulayan Maviş, " Dış güçlerin topyekün Cumhurbaşkanımız Tayyip Erdoğan'ı saf dışı edebilmek için kampanya yürüttüklerini, boyun eğdirmeye çalıştıklarını hepiniz izliyorsunuz. Bu güçlere boyun eğmeyen Erdoğan'ı yıkabilmek için içimizdeki muhalifleri kullanarak bizi yıkmaya çalışan güçlere karşı uyanık olmanızı istiyorum. Dış güçler bizim hep zayıf kalmamızı, kendilerine muhtaç olup el açmamızı istiyorlar. Sen güçlü olma diyorlar. Tayyip Erdoğan da ben bu milleti korumak için her şeyi yapacağım diyor. Şer güçlerine, adeta meydan okuyor. İşte bu nedenle ki Tayyip Erdoğan'ı yalnız bırakmayın. Onu yalnız bırakmamak için İstanbul'u kazanmalıyız. İstanbul'u kazanmak içinde İstanbul'daki yakınlarımızla iletişime geçip, Türkiye için, Boyabat'a hizmetkerin devamı için Binali Yıldırım'a oy verimesini sağlayacağız." ifadelerinde bulundu.

Konuşmalar sonrasında ilçede faaliyet gösteren marangoz ustası Muammer Şenel tarafından Milletvekili Maviş'e ahşap cevizden üç boyut kabartmalı rölyef işlemeli plaket hediye etti.

Program salon dışında Maviş ve diğer protokol üyelerinin salondan çıkan vatandaşlarla tek tek tokalaşıp bayramlaşmalarıyla sona erdi.

Mahmut Coşkun

Güncelleme Tarihi: 07 Haziran 2019, 09:46
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner115