AK Parti Boyabat İlçe Başkanlığı Tarafından Bayramlaşma Töreni Düzenlendi.

 AK Parti Boyabat İlçe Başkanlığı tarafından, Kurban Bayramı dolayısıyla bayramlaşma töreni düzenlendi. 

AK Parti Boyabat İlçe Başkanlığı Tarafından Bayramlaşma Töreni Düzenlendi.

 AK Parti Boyabat İlçe Başkanlığı tarafından, Kurban Bayramı dolayısıyla bayramlaşma töreni düzenlendi. 

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunuşuyla başlayan bayramlaşma töreni Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'nın bayram kutlama mesajının izletimiyle devam etti. Ak Parti Boyabat İlçe Başkanlığının hazırladığı ilçeye yapılan hizmet ve sosyal faaliyetlerin yer aldığı sinevizyon gösterimi sonrasında konuşmalara geçildi.

İlk konuşmayı Belediye Başkanı Şefik Çakıcı yaptı. Daha sonra önceki belediye başkanı Mehmet Ermiş, Ak Parti İlçe Başkanı Ferhat Yıldız ve 23. Dönem Sinop Milletvekili  Abdurrahman Dodurgalı ülkenin ve Boyabat'ın gündemine ait konuşmalarda bulundular.

Son konuşmacı olarak kürsüye davet edilen Ak Parti Sinop Milletvekili Nazım Maviş, Kurban Bayramı sürecinde ziyaretleri hakkında bilgi verdikten sonra Boyabat merkez ve köylerine yapılan hizmetlerden bahsedip, inşası devam eden yatırım ve hizmetlerin de kısa süreler içinde faaliyete geçeceğini ifade ettikten sonra ülkeye kurgulanan ekonomik savaşa karşı milletin dimdik ayakta ve Recep Tayyip Erdoğan'ın yanında olduğunu söyledi.

Maviş, ABD'nin 2 yüz yıllık tarihine karşın Türklerin 5 bin yıllık tarihi olduğuna değinerek "Geçmişi olmayan, kendileri gibi, bizi de, bir yemek vaktimiz kadar tarihleri olan bir millet zannediyorlarsa dönüp Çanakkale'ye baksınlar. Hey on beşli türküsü bir oyun havası değildir, 15 yaşındaki çocukların bu ülkeyi, bu toprakları korumak için, bu milleti ilelebet baki kılmak için Çanakkale'ye nasıl koştuğunun türküsüdür. Yemen türküsü, Yemen illerinde bayrak inmesin, ezan susmasın diye nası koşarak gittiğimizin türküsüdür. İstiklal Marşı, bu milleti köleleştirmek isteyenlere, esir etmek isteyenlere 'Ben ezelden beri hür yaşadım, hür yaşarım. Hangi çılgın bana zincir vuracakmış şaşarım' diyerek nasıl bağımsızlığa tutkun olduğumuzun şiiridir, bestesidir, destanıdır. 

Gerekirse bu millet tekrar her şeyini seferber edip bağımsızlığından ödün vermeden, bu bayraklar inmesin diye, bu ezanlar susmasın diye, bu Kur'anlar susmasın diye, ayaklarımızda gavurun prangası olmasın diye üstüne düşen her fedakarlığı yapmaya hazırdır. 

15 Temmuz'da bunu çok açık gördük. Siz meydanlara, biz TBMM'ne koştuk. Trump'ın bizi ekonomik krizle terbiye etme cüreti, sadece gülüp geçeceğimiz bir şey. Bu millet yokluk ve kıtlıktan çıkmış bir durumdayken, Yunanlılar'ın tarumar ettiği Anadolu'dan bambaşka bir Türkiye'yi inşa etmiş, 2002'den bu güne kadar da ak kadrolarıyla yepyeni bir Türkiye inşa etmiş bir millettir. Yine bu millet kendisine tuzak kuranlara karşı, birliğiyle, beraberliğiyle her türlü cevabı her zaman verecektir. 

Yaşanan ekonomik problemler, Türkiye'nin kendi ekonomik dengelerinden değil, Türkiye'ye 15 Temmuz'da, gezi olaylarında, 17-25 Aralık'ta yapmak isteyip te yapamayanların bir oyunu olduğunu gördünüz, ferasetinizle, basiretinizle bu oyunun karşısında Recep Tayyip Erdoğan'ın yanında dik durdunuz. Milletin duası, Allah'ın rızası tek hedefimiz. Allah sizden razı olsun, bayramınız mübarek olsun, geleceğiniz aydınlık olsun."
dedi. 

Maviş ve beraberindeki heyet konuşmalar sonrasında solun çıkışında vatandaşlarla tek tek tokalaşarak bayramlaşıp, kısa sohbetlerde bulundu. 

Boyabat Belediyesi 15 Temmuz Şehitler Kültür Merkezi salonunda düzenlenen bayramlaşma törenine Ak Parti Sinop Milletvekili Nazım Maviş, Boyabat Belediye Başkanı Şefik Çakıcı, Durağan Belediye Başkanı Ahmet Kılıçaslan, 23. Dönem Sinop Ak Parti Milletvekili Abdurrahman Dodurgalı, önceki Boyabat Belediye Başkanı Mehmet Ermiş, önceki Ayancık Belediye Başkanı Ayhan Ergün, Ak Parti Sinop il Başkan Yardımcısı Atila Uzun, Boyabat Ak Parti İlçe Başkanı Ferhat Yıldız, Durağan Ak Parti İlçe Başkanı Ahmet Uzun ve muhtarlar, partililer ve vatandaşlar katıldılar. 


Güncelleme Tarihi: 24 Ağustos 2018, 23:21
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner115