57. Yılı Geride Bırakırken

57. Yılı Geride Bırakırken

1963 yılında dedem rahmetli Ali Sezer tarafından kurulan 57 yıldır aralıksız yayın hayatına devam eden gazetemiz Boyabat Sesi 58. Yaşından gün almaya başladı.

Kurulduğu günden bu yana tarafsız haber yapma gayretinde olan ve bu doğrultuda bölge halkımızı bilgilendirmeye gayret eden gazetemizin bundan sonraki yıllarda da aynı şekilde haberler yaparak yayın hayatına devam etme kararında olduğumuzu siz sevgili okuyucularımıza bildirmek isteriz.

Bu gurur bize yeter

Tarafsız olarak yayın yapmanın gururu kadar, küçük bir şehirde yaşamamız nedeniyle zorluklarını da mutlaka yaşıyoruz.

Tarafsız yayın ilkemiz halkımızın büyük bir çoğunluğu tarafından büyük bir övgü alıyor olsa bile, yeri geliyor çok yakın arkadaşlarımızdan, dostlarımızdan yüksek sesli eleştiriler alıyoruz. Bu da bizim işimizin doğal kanunu.

Laf değil 57 yıldır tarih yazıyoruz…

57 yıldır süren bir serüven tabii kolay olmuyor. Çok sayıda vali, milletvekili, belediye başkanı, kaymakam görmüş tarih yazan bir gazeteden bahsediyoruz. Kimisi ile iyi, kimisi ile hiçte iyi olmayan ilişkilerimiz oldu. Tabii hepsi hoş bir anı olarak kaldı.

Teşekkür ederim

Gazetemizi kurucusu dedem Ali Sezer’e, babam İsmet Sezer’e, amcam Murat Sezer’e  ve emeği geçen herekese bana şu anda yaşattıkları gurur için sonsuz teşekkürlerimi sunarım.

Nice yıllara Boyabat Sesi…

Hoşça kalın dostça kalın….

YORUM EKLE
YORUMLAR
Sabri Apaydın
Sabri Apaydın - 4 yıl Önce

Nice 57 yıllara Boyabat Sesi gazetesi.

recep
recep - 4 yıl Önce

Ali sezer dedenize Rahmetler diliyorum. gazeteciliği özveri yapan,ve çalışmalarınızdan dolayı kutlarım.

Emre IRMAK
Emre IRMAK - 4 yıl Önce

Ali Sezer Bey Hepimizin dedesiydi nazik kibar kimseyi kırmayan küçüklerin sözlerini özenle dinleyen hatıralarımızda hep güzel yerlerin en başında oturacak takım elbiseli kravatlı saygıyı fazlasıyla hak eden dedemiz olarak kalacaktır rahmetler diliyorum ve bu kuşakta seni de tanımak çok güzel ali abim nice yıllara inşAllah kaleminizin tarafsız olması özverili ve titiz çalışmanız inanıyorum ki yıllarca devam edecektir. emekleriniz için teşekkürler

Kadir Ayhan
Kadir Ayhan - 4 yıl Önce

Boyabat sesi gazetesinin dünü ve bu gününü çok iyi bilen aileye mensub birisi olarak kurucusu Ali abi ve sizleri canı gönülden kutluyor başarılı yayıncılık anlayışınızın devamını diliyorum.Ali abeyinde mekanı cennet olsun.

İbrahim gençoğlu
İbrahim gençoğlu - 4 yıl Önce

Rahmetli dedeniz ali sezerle tanışmamız ve ticaret yapmamız kısmet oldu kendisi benim için çok saygıdeğer ve müstesna bir insandı Allahım nurlar içinde yatırsın fakat yıllar sonrada olsa verdiğim sözde durdum istanbuldan gelip kendisini boyabatta ziyaret ettim ali bey demiyeceğim aliciğim o bayrağı sende şanla şerefle dedene yakışır bir şekilde taşıyıp sende torunlarına bırakacağına inancım sonsuz

Ahmet Zeytünlü
Ahmet Zeytünlü - 4 yıl Önce

Alim başarılarla dolu nice yıllar dilerim.

Bekir bilgic
Bekir bilgic - 4 yıl Önce

Evet,1968 lerde ben de parmaklarını kaldırıyorum baskı makinasına.o zamanlar öyleydi.yegen nice 57 yıllar dilerim.

Cengiz Taşdemir
Cengiz Taşdemir - 4 yıl Önce

Bende 79 senesinde kısa bir sürede olsa dedenin yanında çalıştım.Baban amcan ve diğer çalışanlar çok iyi kişilerdi.Ali amcaya Allahtan rahmet,baban ve amcana sağlıklı ömürler dilerim.Selamlar.


banner115