15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi Ve Milli Birlik Günü Etkinlikleri

Boyabat 'ta 15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi Ve Milli Birlik Günü programı kapsamında bir dizi etkinlik gerçekleştirildi.

15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi Ve Milli Birlik Günü Etkinlikleri

Boyabat 'ta 15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi Ve Milli Birlik Günü programı kapsamında Boyabat Şehitliği ve şehit mezarları ziyaret edildi. 

Boyabat ilçesinde 15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi Ve Milli Birlik Günü programı kapsamında Boyabat Şehitliği ziyaret edilerek Kur'an-ı Kerim okunup 15 Temmuz ve tüm şehitler için İlçe Müftüsü İsa Sağlam tarafından dua edildi.İlçe Kaymakamı Fatih Aksoy burada şehitlik özel defterine "15 Temmuz 2016 tarihinde hain darbe girişiminde canlarını bu aziz vatan için feda eden aziz şehitlerimizi ve bu toprakları bizlere vatan yapan tüm şehitlerimizi, rahmetle minnetle, şükranla yad ediyor, milletçe sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz. Allah mekanlarını cennet eylesin" ifadelerini yazdı. 

Daha sonra Kaymakam Aksoy ve beraberindeki heyet tarafından Boyabat İlçe Merkezi Mezarlığı'ndaki şehit mezarları ile Karacaören Köyü'ndeki şehit mezarı ziyaret edilerek Kur'an-ı Kerim okunup dua edildi. 

Cuma namazı öncesinde de Beyazıt Camiinde tüm şehitler için mevlid-i şerif okutuldu. Namaz çıkışında İlçe Müftülüğü tarafından vatandaşlara lokma tatlısı ikramında bulunuldu. 

Programa Belediye Başkan Vekili İsa Bağcı, C. Başsavcısı İsmail Mermerci, İlçe Jandarma Komutanı Teğmen Murat Kesin, İlçe Emniyet Müdür Vekili Hasan Fehmi Talay, Askerlik Şubesi Başkanı Astsubay Üstçavuş  Muhittin Şen, Ak Parti İlçe Başkanı Ferhat Yıldız, daire amirleri ve Stk  temsilcileri katıldılar.

-Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 13 Temmuz 2018, 22:07
YORUM EKLE
YORUMLAR
Mahmut Veli
Mahmut Veli - 5 yıl Önce

Güzel olmuş.

Hamidiye zengin
Hamidiye zengin - 3 yıl Önce

Çok güzel ve komik

Kayhan kaymazoglu
Kayhan kaymazoglu - 2 yıl Önce

Tebrikler

SIRADAKİ HABER

banner115