Boyabat’ta Dört Dörtlük Açılış

Boyabat’ta Dört Dörtlük Açılış

Boyabat’ta Dört Dörtlük Açılış

Bölgem Mühendislik Boyabat ilçesinde 2’inci şubesini açtı.

Gerze'de uzun zamandan bu yana doğalgaz sektöründe hizmet vermekte olan Bölgem Doğalgaz Mühendislik 2’inci şubesini Boyabat ilçesinde geniş katılımlı bir açılışla yaptı. Açılışa davet edilen Gerze Kaymakamı Tekin Dundar açılışla ilgili “Bu güzel iş yeri yatırımı için Bölgem Doğalgaz Ailesini tebrik ediyorum. Mevla’m hayırlı, bereketli kazançlar nasip etsin” diye konuştu.

Açılışa katılan Boyabat Belediye Başkanı Şefik Çakıcı ise yaptığı konuşmada, “Halil kardeşimiz Boyabat’a geldi. Boyabat’ın ticari hayatında kendisine ciddi anlamda katma değer sağlayacağını düşünüyoruz. Boyabat’ta Doğalgazın şu ana kadar %60’ı şebekesinin çekildiğini, %30 oranında ise aboneliklerinin yapıldığını belirten Çakıcı, “İnşallah 2023 sonuna kadar Boyabat’ın doğalgaz işi bitmiş olacaktır” dedi.

İş İnsanı Halil Akın ve Halil Mızrak’a, AK Parti İl Başkanı Uğur Giresun kazançlarının bol ve bereketli olmasını dilerken, Gerze Belediye Başkanı Cevat Şensoy ise yeni iş yerlerinin hayırlı olmasını diledi. Bölgem Doğalgaz firması ortakları Halil Akın ve Halil Mızrak ise Boyabat’a hizmet etmek için geldiklerini ifade ederek Bölgem Doğalgaz firması olarak; Projelerinde en son teknolojik gelişmeleri ve çalışmaları takip ettiklerini belirterek doğalgazın daha önceden binalara çelik borularla taşındığını fakat şu anda daha estetik ve şık bir görüntü oluşturan ondüleli borularla doğalgaz hattının döşendiğini kaydettiler. Bölgem Mühendislik firmasının çalışma yaptıkları evlerdeki hijyen ve güvenliğe en üst seviyede dikkat ettiklerini kaydederek, ekiplerinin çalışma yapacakları evlerde öncelikli olarak dezenfektan çalışması yaptıklarını, özel korumalı tulumlarla çalışan ekibin bina içinde ki çalışmaları tamamladığında ise daireyi tekrar ilaçlayarak teslim ettiklerini belirttiler. Deniz organizasyon tarafından gerçekleştirilen organizasyon büyük beğeni toplarken Akın ve Mızrak açılışa gelen katılımcılara teşekkürlerini sundular.

Açılışa Gerze Kaymakamı Tekin Dundar, Boyabat Belediye Başkanı Şefik Çakıcı, Ak Parti İl Başkanı Uğur Giresun, Gerze Belediye Başkanı Cevat Şensoy, Ak Parti Boyabat İlçe Başkanı Muhsafa Yaylaoğlu, Gerze Belediye Başkan Yardımcısı Fatih Öz, Gerze Esnaf Odası Başkanı Cemal Altunel, Dikmen Eski Belediye Başkanı Hüseyin Yüksek, Boyabat Esnaf Odası Başkanı Metin Gökmen ile çok sayıda Gerzeli ve Boyabatlı esnaf katıldı.

-Advortial

 



 

Güncelleme Tarihi: 15 Ekim 2021, 09:05
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner115

banner124

banner138